Вие сте тук
Начало > Кухня > Информация за вашата Кухня

Информация за вашата Кухня

Oт няколко години насам кухнята изпълнява ролята не само на място за готвене.Като прибавим и хола, помещението се превръща в просторен кът за отдих, наслада за сетивата,разпускане и блаженство.Все пак след тежкия ден всеки има нужда от почивка.

Представяме ви новостите в кухнята,които ще ви накарат да се замислите за промяна.

В случай че решите да боядисате вашата кухня в силен цвят,вие ще постигнете уникален ефект,наситените нюанси придават характер,стил,дълбочина и величественост.Всичко обаче трябва да е с мярка.Прекаленото комбиниране на пъстри щрихи може да доведе до напрежение и неприятно въздействие върху вас самите.Съчетавайте смело,но отговорно цветове,за да няма нежелани последствия.

Придаването на битов стил също освежава обстановката.Обикновените материали като олово,стъкло,дърво придават завършеност и уют на дома ви.Връщат ви към детството и изминалите години пълни с приключения и игри.Тухлените стени също допринасят за атмосферата на помещението.Съветваме ви смело да импровизирате с вашата кухня и да вложите сърце и душа.Осветеността е една от ключовите елементи за постигане на съвършенство.Лампите и полилеите ще постигнат желания ефект.

Така нареченият ,,остров‘‘ заема централна част в кухнята ви.Средствата,багрите и формата са напълно ваш избор.Неправилните и интересни извивки по плота ще покажат вашата оригиналност и изтънченост, богатото ви въображение и самоизява.Не се страхувайте от допускане на грешки,човек се учи от тях.Експериментирайте без притеснение,ефектът може да е невероятен.

Вградените шкафчета в кухненския плот са грандиозното  решение за проблемите с липсата на място.В тях можете да съхранявате своите вещи,като например:купи,сервизи,бурканчета с домашни сосове и други.Удобно е и лесно за използване пространство.Когато ви потрябва нещо,то е точно на една ръка разстояние от вас.Не губите време в ходене до килер,шкафове,намиращи се в други стаи и др.Нашата цел е да улесним начина на живот колкото се може повече.

Задната част на вашата кухня може да изпъкне чрез малки подобрения.Например направата на мозайка или изрисуването на стената ще покажат вашата находчивост.Цветовете от тъмната гама ще придадат загадъчност и потайност,а светлите цветове-топлина и комфорт.Интересното съчетание на нюанси ще ви пренесе в друг свят.

Месингът и медта са материали,които с цялостното си качество биха придали великолепие и аристократичност на дома ви.Замислете се върху идеята да добавите и няколко детайла към интериора си именно от тези два метала.Техният блясък и и деликатен оттенък на слънчеви лъчи ще ви напомнят за топлите залези и прекрасните изгреви.

В двадесет и първи век новите технологии навлизат зашеметяващо бързо в ежедневието ни.Все повече уреди се контролират без човешка намеса и изпълняват ролята си сами.Благодарение на иновациите,ние разполагаме с повече свободно време за семейството и приятелите си.

Top