Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Част 2 – 15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

Част 2 – 15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

индустриеален-стил-денвна

Днес ще продължим нашият списък с 15 идеи за вашата дневна. Ако не сте видели нашата първа част, можете да я намерите тук. Та ето и нашите нови предложения.

6. Розова всекидневна

розова-всекидневна

Руж, дъвка, розово злато. Вероятно сте чували за повече от няколко розови цветови тенденции, които са навлезли светкавично през последните няколко години и сега са официални. Розовото имаше бляскаво израстване и е тук, за да остане. Тази розова дневна комбинира дълбоки и пастелни розови нюанси на неутрален фон и ние просто не можем да и се наситим.

7. Бяла всекидневна

бяла-всекидневна

Ако цветовите тенденции, които вече споменахме, са прекалено много за вашите вкусове, то тогава белият декор в хола може да е преди всичко опцията за вас. Чистите и свежи бели интериори никога няма да излязат от мода. Завършете бялата си всекидневна с поразително изкуство на стената и разпръсната зеленина, за да се открои.

8. Рустик всекидневна

рустик-денвна

Рустик или провинциални всекидневни са спокойни убежища, които ще ви помогнат да избягате от света навън. Прости и очарователни, те напомнят за английски селски дом, изпълнен с традиционни, но уютни тъкани като тартани и едри плетива. Обичаме този лек и просторен стил на провинциален стил, който донася в стаята докосване на класическата провинциална градина.

9. Индустиална всекидневна

индустриеален-стил-денвна

Ние всички мечтаем да живеем в нюйоркска мансарда, нали? Или това сме само ние? Безгрижни и безспорно свежи, индустриалните всекидневни се свързват със суровини като тухли, бетон и дърво омекотени с голяма мека мебел и възглавници и текстурирани килими. Този кожен диван от дневната се допълва от тухлената стена с отличен ефект и придава ярко изразени цветове на острите черни линии.

10. Бохо всекидневна

бохо-стил-дневна

Мечтаете ли за бохемия? Бохо е траен стил през последните години и този забавен, еклектичен вид ще ви накара да се усмихвате всеки път, когато влезете в стаята. С меки текстури, по-детайлни макраме детайли и успокояваща цветова палитра, стаята по-горе е страхотен пример за стила и стол тип хамак е задължително за всеки бохемски хол.

Търсите нещо за вашата кухня, посетете нашата ковачница за идеи за кухнята, където ще намерите страхотни предложения и идеи за трапезарията ви.

Top