Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Защо е важно да внимавате с подбора на холна масичка

Защо е важно да внимавате с подбора на холна масичка

Холна маса

Декорирането на всекидневната с холни масички е едно от традиционните решения, които мнозина от нас взимат. Разбира се, когато предстои да се справите с това дребно на пръв поглед предизвикателство осъзнавате, че наистина има защо да не бъдат пренебрегнати онези обстоятелства, които се отнасят до техническите особености и параметри на изделието. Не пренебрегвайте възможността да изберете с един клик продукта, който ще допринесе за оптималния уют в жилището ви, тъй като в онлайн магазин Арена са събрани на едно място най-добрите възможности.

Кои са най-честите грешки, които клиенти допускат

Именно подценяването на избора на холна маса се оказва основната причина за допускането на грешки. Определено онова, което изискват потребителите е ниска цена. Всъщност тези продукти по принцип са евтини, което е показателно, че бива цената да е ръководеща при инвестиране.

Ще ви запознаем с ключовите грешки, които са решаващи за това да не превърнете хола си в прекалено кичозен и недостатъчно удобен. Обичайно клиенти осъзнават, че са направили неправилен избор поради това, че:

 • Са избрали холна масичка с прекалено минималистични размери за голямото пространство, с което разполагат;
 • Заложили са твърде евтин вариант, който се е похабил по-бързо от очакваното;
 • Избрали са прекалено атрактивна дизайнерска маса, която не подхожда на семплия, класически интериор.

И дори да ви се струват не толкова значими тези грешки имайте предвид, че всъщност става дума за проблеми, които безспорно биха се превърнали в ключови за усещания дискомфорт. Само чрез недопускането им всеки би могъл да се наслади на подбор, който действително удовлетворява визуално и функционално намеренията ви.

Разбира се има и други грешки, които се допускат, но тези са най-фрапиращите и очевидни. Като зона с интензивно използване е натовареност е логично да се възползвате от онези мебели, които ще внесат безпрецедентен комфорт в дома ви.

Функционални холни масички – хита на сезона

маса

Държите ли на добрата организация, оптимизация и реална приспособимост на елемента? Ако отговорът е „ДА!“ то със сигурност имате нужда от възможно най-функционалната маса. Става въпрос за мини изделия, които се характеризират със своята артистичност, многофункционалност, комфорт. В случай, че се чудите кои са тези съществени функции, които е добре да притежава новата ви холна масичка бързаме да споделим, че се касае за:

 • Чекмеджета и ниши, в които можете да събирате всякакви вещи, документи, дистанционни;
 • Разтегателен плот, който да увеличи размерите си за подобряване на удобството при използване;
 • Трансформация. Все по-често потребителите търсят именно такива масички, които от холни се превръщат в трапезни. По този начин спестяват достатъчно пространство и не се налага да купуват всякакви мебели, а само най-необходимите.

Функционалността е тази, която е редно да ви води при покупката на нови масички. Все пак става дума за елемент с помощна насоченост и интензивна употреба. Затова е желателно преди да стартирате избора си да се информирате за това, което би спомогнало за вашето лично удовлетворение.

Видове и многообразие

Самата класификация на холните масички е широкоспектърна. Тя обхваща както техническите особености на изделията така и всички онези визуални аспекти, които имат пряко отношение към облика на помещението. Видовото разнообразие се определя главно от:

 • Габаритните размери на изделието;
 • Обичайното място на използване;
 • Материали на изработка;
 • Дизайн и визия;
 • Функционалност;
 • Цена.

Съобразно тези принципи за разграничаване на отделните модели имате на разположение възможността да се възползвате от онези персонални изисквания, които сте формулирали. Така постигате поставените цели и успявате да си осигурите идеалната атмосфера, комфорт и дълголетно използване на мебелировката. Няма смисъл от това да правите неразумни ходове, тъй като холните масички се не по-малко важни от всеки друг мебелен компонент в дома.

Top