Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Интериорни Дизайнери > Какво е водещо при избора на ъглов диван, разказват експертите по интериор от Лени Стил Варна

Какво е водещо при избора на ъглов диван, разказват експертите по интериор от Лени Стил Варна

Все някога ще дойде моментът, в който ще ни се наложи да запретнем ръкави и да изберем нов ъглов диван, разказват от онлайн магазин Лени Стил Варна. И когато този момент дойде, трябва да се подготвим за „сблъсък“ с огромно изобилие от интериорни предложения – мебелните магазините изобилстват от предложения за жилищно обзавеждане, сред които са и тези за дневна.

Какъв диван за хол да изберем

Холното помещение е сред най-важните стаи във всеки дом. Прекарваме много голяма част от времето си вкъщи именно в тази стая, където винаги трябва да намираме комфорт, естетика, практичност и изобщо всякакви условия, за да е релаксацията пълноценна.

От Лени Стил предлагат ъглови дивани Варна, които са страхотни във всяко едно отношение – дизайн, цветове, изработка, функционалност и цена. Какъв точно модел обаче да изберем, за да е присъствието му в жилището винаги полезно. Ето какво споделят специалистите:

  • препоръчителни е диванът да е ъглов, за да разполагаме с максимални удобства – моделите мека мебел, които не са с такава визия, са също удачно решение, но не и ако търсите тотален комфорт по време на употребата на подобен вид обзавеждане. Канапетата „на ъгъл“ са едновременно удобно място за сядане, но и релакс зона, където можем и да поспиваме;
  • разтягащата се седалка е дори задължителна – така само за броени секунди ще можем да превърнем ъгловия диван в спалня, където ние или гостите ни да бъдат настанени за през нощта. Падащият гръб е също част от полезните функционалности, на които да обърнем внимание, съветват от Лени Стил Варна;
  • практична тапицерия, която не само изглежда добре, ами и може да се почиства лесно. Много е важно да не се затрудняваме в поддръжката на меката мебел, чиято естетика е пряко свързана с начина, по който я стопанисваме. Без значение дали ще се спрем на канапе от еко кожа или текстилна дамаска, облицовъчните материали трябва да са качествени и да не ни затрудняват в постигането на висока хигиена за интериорния компонент;
  • цветове, които подхождат на останалото обзавеждане и въздействат – цветовата схема, в която е решен ъгловият диван, е също много важен критерий за избор, споделят от Лени Стил Варна. Бъдещата мебел трябва да допринася за общи интериор със своите красиви нюанси.

От Лени Стил Варна приканват всички бъдещи купуващи да приемат избора на мека мебел като отговорна задача, защото тя определя начина, по който ще се чувстваме в своята дневна. Дайте си достатъчно време, за да разгледате всички предложения по магазините и да откриете подходящото за вас.

За какво да внимаваме при избора му

Насочваме вниманието си най-напред към дизайна, но той съвсем не е всичко. Защото за какво ви е красива ъглов диван, ако той не е достатъчно качествен или практичен? Затова преди да се втурнете към модерните и крещящите с атрактивния си външен вид модели, прочетете информацията в описанието на продукта и вижте детайли като ширина, дължина, височина на седалището, лицеви материали, основа, вид конструкция, пълнеж и др.

В какви цветове да бъде, съветват от Лени Стил Варна

Определено е доста трудна задача да решим в какви нюанси да е меката мебел, която планираме да купим и позиционираме в дневната. Ще видите предложения в светли цветове, в по-тъмни, в интересни съчетания от няколко десена и т.н., разказват от Лени Стил Варна.

Актуален тренд са ярките ъглови дивани, които могат да се превърнат в ефектен акцент насред хола, който да разчупва обстановката и да я прави интересна. Моделите в земни и неутрално тонова обаче са също доста предпочитани, защото дават голяма свобода за комбинирането им с всякакви други мебели.

От кой онлайн магазин да го купим

Несъмнено е важно да открием надежден онлайн магазин, където да открием бюджетни оферти, но в същото време и такива, които оправдават изискванията ни за качество и практичност. Лени Стил Варна може да е идеалната за вас опция, на която да заложите не само при обзавеждането на хола и покупката на ъглов диван, но и на всяка една друга стая във вашия дом.

Top