Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Интериорни Дизайнери > Сложен ли е изборът на офис столове

Сложен ли е изборът на офис столове

офис стол

Столът в един офис се разглежда като един от основните елементи за обзавеждане. Затова, когато предстои да се обзавежда зона за работа на бюро то основното, от което трябва да тръгнете да изберете подходящия стол, на който служителя ще може да работи необезпокоявано. Ако се пипате защо отдаваме толкова голямо внимание на тези мебели то бързаме да споделим, че предвид дългото натоварване и престой в една поза 7-8 часа са аргумент, който налага безкомпромисност в това отношение. Тялото е подложено на дискомфорт и схващанията на крайниците, болките в кръста, гърба, раменете и врата могат да повлияят на трудовия процес. А това предполага високи изисквания, които да приложите при избиране на такива важни за офиса мебели. Предложените в mebeliarena.bg офис столове могат да бъдат ваш ориентир кои са иновативните и добри продукти, на които да се доверите при организирането и оборудването на вашия работен кът.

Опознайте видовото разнообразие при офис столовете

Всеки един офис си има своите особености. Те се отнасят до квадратура, позициониране на прозорците и вратите, естествена осветеност и т.нат. За да можете да определите онова, от което наистина бихте останали удовлетворени е добре да се фокусирате върху предложеното видово разнообразие от:

 • Посетителски столове. Това са базов модел офис мебели, които се използват от клиенти и посетители. Отличават се с изгодните си оферти, компактните размери и перфектна приспособимост в различни пространства;
 • Работни. Също базов модел продукти, които се характеризират с огромен потенциал за създаване на много добри работни условия. Те притежават всичко онова, от което се нуждаете за да се чувствате удобно през целия трудов ден;
 • Президентски. Висок клас продукти, които съчетават не само съвременния и елегантен дизайн, а също така се характеризират с невероятната си атрактивност и удовлетворение по отношение на условния и комфорт;
 • Геймърски. Ако търсите ергономично удобство то със сигурност това решение ще ви гарантира перфектна грижа за всеки сантиметър площ от вашето тяло.

Според това колко дълго продължава работния ви ден и какво искате да постигнете с обзавеждането с офис стол предложените видове биха ви ориентирали в крайното ви решение. Имате асортимент от възможности, които да създадат идеалната атмосфера и да осигурят естетичен подход за обзавеждане на визитката на вашия бизнес.

Подход при онлайн избор

Виртуалните предложения, които ще откриете на пазара са изключително разнообразни. Когато искате напълно да задоволите вашите критерии за удобство, цена и качество не пренебрегвайте продуктовата гама от онлайн възможности за избор. Сред предложенията на mebeliarena.bg ви очакват такива, които ще задоволят най-високите ви претенции по отношение на:

 • Качествени и технически особености на продуктите;
 • Максимална функционалност и гаранция за комфорт;
 • Цени, които са супер изгодни и заслужават вниманието ви;
 • Бърз денонощен достъп до хиляди предложения, които можете да съпоставяте, анализирате и комбинирате според индивидуалните си предпочитания.

Принципите, по които се избират такива работни мебели са свързани с техните качества. Когато е гарантирана перспективната експлоатация то очевидно се касае за изделие, на което можете да разчитате достатъчно дълго във времето. А това несъмнено е важно, когато се инвестира в стоки, които са свързани с интензивно натоварване.

Ергономични и ортопедични акценти

стол

Дългия престой на едно място е показателен за това, че няма как да бъдат пренебрегнати качествените показатели, с които тези мебели се отличават. Офис столовете е необходимо да бъдат не само естетични и красиви. Това, което ги прави незаменими са тяхната ергономия и ортопедична грижа към тялото. Само така можете да разчитате на:

 • Стабилност на тялото;
 • Отлична лумбална функция, която се грижи за опората на гърба и кръста;
 • Мекота на седалката и облегалката;
 • Удобни подлакътници и други.

Фокусирайте се върху всички показатели, които имат отношение към удобството на тялото за да изберете онези продукти, които са способни да осигурят на служителите ви отлични условия за работа.

Top