Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Какво е необходимо да знаем за да изберем подходяща холна секция

Какво е необходимо да знаем за да изберем подходяща холна секция

холна секция

Веднага щом влезете в дневната стая първото което ще забележите е видът и излъчването на холната секция. Тази мебел е от изключително значение за комфорта на семейството. Интериорът на помещението също до голяма степен зависи от нея. Разнообразието от различни секции, които ще откриете в онлайн магазин bestmebel.bg със сигурност ще ви дадат много материал за размисъл, за това какъв вид и модел да предпочетете. В днешно време производителите са се погрижили да ви предоставят всичко необходимо за един интересен и функционален вид на дневната зона.

С какво се отличават съвременните секции на bestmebel.bg

Мебелното производство напредна изключително много през последните години и днес можем да кажем, че артикулите се изработват с помощта на утвърдени и здрави материали, които вече доказаха своя дълъг експлоатационен живот. Това са дървесните плоскости MDF и ПДЧ, като те могат да бъдат ламинирани или с фурнир. Дебелина от 16 мм или 18 мм е оптимална за един качествен и надежден продукт. Огромният плюс при изработката на секции от тези материали е възможността да бъдат направени в различни форми и да се предложат на клиента в разнообразни цветови нюанси. Това много улеснява всеки, който иска да съчетае холната секция с останалата мебелировка в стаята. Системите за плавно отваряне и затваряне прави използването на всички чекмеджета и шкафове удоволствие, а красивото LED осветление допълва излъчването.

Ценни съвети за избор на секция

Ще се опитаме да ви спестим малко време, като ви разкрием как да подходите при избора:

Секция
  • Потърсете адаптивен модел – този артикул обединява останалите мебели в помещението и той трябва много лесно да се впише в интериора. Различните витрини и шкафове които съставят композицията, трябва да са монтирани така, че да оформят приятен декоративен кът;
  • Да бъде в правилен размер – много е важно внимателно да измерите свободното пространство и да го съобразите с новата мебел. Ако искате повече пространство и движение най-добре да поръчате модулна секция, която ще ви го предостави;
  • Подходящ дизайн – тук на първо място стои вашия вкус и този на семейството. Разбира се стилово трябва да се ръководите и от останалите артикули в хола, така че обстановката да бъде комфортна и хармонична.

Ако се придържате към тези съвети и внимателно разгледате продуктовия каталог на bestmebel.bg, то със сигурност няма да се затрудните да намерите перфектния за вас модел.

Видове и техните особености

Естествено, що се отнася до различни видове имате достатъчно голям избор. Днес ще ви запознаем с основните разновидности и техните предимства:

  • Съвременните холни секции – те се различават от добре познатите ви в миналото. Сега тази мебел ви дава нужното пространство да съхранявате различни неща, като в същото време конструкцията не е толкова масивна, а по-скоро разчупена и с приятна визия;
  • Модули – те са перфектното решение за днешните градски апартаменти в които мястото никога не достига. Състои се от различни елементи, които монтирате в зависимост от вашите желания и свободното място с което разполагате. Моделите притежават красиви стъклени витрини, тв шкаф и още няколко допълнителни модула стоящи или закрепени за стената;
  • ТВ модули – те се характеризират с това, че представляват ниска мебел, достатъчно стабилна върху нея да се постави телевизор. Също така има наличен шкаф, чекмеджета или рафтове за да поставите декорации или някаква техника.

Изберете вида на холната си секция в зависимост от личните си виждания за стил и хармония.

След като се съобразите с основните параметри и характеристики на помещението за което търсите мебел, няма да ви бъде много трудно да откриете подходяща. Онлайн магазин bestmebel.bg има нужното разнообразие от различни дизайни и цветове. Доверете се на интуицията си и със сигурност красотата ще завладее дневната ви стая.

Top