Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Кои са причините да обзаведете антрето с шкаф за обувки?

Кои са причините да обзаведете антрето с шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Антрето е първото помещение, в което попадаме след отварянето на входната врата на дома ни. Независимо, че е определяно като преходен елемент то е очевидно, че има основателни причини да се вземат предвид всички онези елементи, които имат пряко отношение към това да се подсигурят отлични условия за съхраняване на различни вещи. А осигуряването на благоприятни условия за подреждане на всеки чифт използвани обувки от семейството, връхни облекла и аксесоари е възможно именно с подходящите мебели. Модерни и практични шкафове за обувки – решение за всяко антре ще откриете в сайта на виртуалната платформа АРЕНА. Защо именно шкафовете са сред най-значимите мебели за коридор? Отговорите ви очакват в следващите редове.

Задължителен модул за всяко антре

Има такива мебели, които се отличават със задължителното си присъствие в дадено пространство. Точно такива се оказват шкафовете за обувки в коридора. Модерната линия, която представят на вниманието ни търговци и производители идва да покаже, че клиентите са станали значително по-взискателни, по-критични и предпочитащи надеждни, сигурни и здрави мебели с изтънчена визия.

Като един от задължителните модули за всяко антре се разглеждат шкафовете за обувки. те са най-добрата формула за ефективно организиране на пространства без значение от тяхната квадратура. За да е приветливо и свежо коридорното ви пространство имайте предвид, че наистина има защо да се фокусирате върху онези идеи и възможности, които:

 • Подобряват облика на помещението;
 • Създават отлични условия за съхраняване на обувките на семейството;
 • Оформят приветлив входен кът;
 • Елегантни и функционални са.

Не си представяме какъв хаос би настъпил в коридора при липсата на такава мебел. Определено има защо да е необходима и да се ползва така интензивно в дома. Все пак излизаме навън с обувки и вкъщи използваме домашни чехли, което предполага и наличието на елемент, в който да ги прибираме.

Какъв да изберете?

шкаф

Въпреки, че ролята на шкафа е ограничен в това да съхранява различни видове обувки то е очевидно, че високите изисквания на клиентите налагат пазара да предостави съществен ресурс от видове. Сред едни от най-широко разпространените и предпочитани се нареждат:

 • Хоризонтални. Стандартни, състоящи се от два шкафа. Възможно е и избор на модели, които разполагат и с удобна седалка за сядане;
 • Вертикални. Предназначени са за обзавеждане на входни антрета, които са с малки размери;
 • Етажерки. Практичен избор за оборудване на минималистични коридори;
 • Пейки с поставки за обувки;
 • Тип скрин с механизми за прибиране на максимален брой обувки.

Според спецификацията на пространството се избира и шкаф, който може да се интегрира спрямо особеностите на формата и квадратурата на коридора. Идеята е не само да бъде красиво, но и функционално обзаведено по начин, който напълно да позволи да създадете перфектното организирано входно кътче, излъчващо гостоприемност и стил.

В колекцията от модерни и практични шкафове за обувки на магазин Арена са събрани едни от доказаните варианти за подобряване на коридора и отличната организация на всеки чифт, който използвате ежедневно.

Качества на материалите

Освен на вида друг съществен момент при подбора на модерен и практичен шкаф за обувки имат материалите, от които са изработени. На първо място имайте предвид, че това са мебели, които ще бъдат подложени на сериозно замърсяване, а това от своя страна изисква да се фокусирате върху възможността да ги почиствате с препарати.

Основните критерии за качество, на които е необходимо да отговарят материалите, вложени в изработката на даден модел са:

 • Влагоустойчивост;
 • Товароносимост;
 • Издръжливост на ежедневно натоварване;
 • Здравина на механизмите;
 • Устойчивост на корозия на металните елементи и т.нат.

Не се колебайте да изискате най-доброто за обзавеждането на вашия коридор. Тенденциите и възможностите за избор на неограничени и за правилен подбор приложете индивидуални критерии.

Top