Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Пране на мека мебел – колко често

Пране на мека мебел – колко често

Лесно е да премахнем праха от мебелите, но същото не би могло да се каже за меката мебел в дома ни. Нейната адекватна поддръжка изисква доста усилия от наша страна, защото не можем да премахнем петната по тапицерията на дивана само за няколко минути. Необходимо е да отделим значително повече време, за да приведем в ред всяка една мебел, спадаща към категорията „мека“. И за да не губим излишно време в намирането на правилни почистващи препарати, също както и ефективни техники за отстраняване на дълбоки замърсявания, е най-добре просто да се обърнем към някоя професионална почистваща фирма!

Кога да почистим меката мебел

Design, Интериор, Мека Мебел, Лесно, Син Фон, Дърво
стол

Ако сте забелязали петна и други неприятни замърсявания по Вашата мека мебел, то значи е време да се заемете с нейното дълбоко почистване. Не отлагайте това за по-нататък, защото положението може да стане още по-сериозно… Колкото повече изчаквате преди да почистите дивана или фотьойла, толкова повече мръсотия се натрупва, като нейното отстраняване в последствие би могло да се окаже изключително трудно!

Не се заблуждавайте, че ще успеете да възвърнете свежия вид на Вашата мека мебел само и единствено като използвате сапун и вода. Това няма как да стане. Почти невъзможно е да отстраните каквато и да е мръсотия, залагайки на подобен вариант, тъй като той е доказано неефективен, а Вие ще си изгубите времето…

Защо да изберем професионално почистване

След като сте осъзнали факта, че е наистина много трудоемко да се заемате сами с прането на мека мебел, то значи е време да се насочите към някоя доказала се в областта почистваща фирма. Причините да изберете точно този вариант са няколко:

  • Почистване на меката мебел в дълбочина;
  • Отстраняване на праха до последната вредна частица;
  • Отстраняване на петна, които са упорити и досега не са се повлиявали от никакви препарати;
  • Премахване на бактериите, намиращи се в тъканта;
  • Възвръщане на първоначалния свеж вид на меката мебел;
  • По-ярки цветове на текстила.

Никой няма времето да прекарва дълги часове в почистване на дивана в хола… Всеки иска да приключи с това час по-скоро, за да може да се заеме с останалите си задачи от списъка за деня. Затова се замислете наистина много сериозно за пране на мека мебел софия, което ще Ви спести доста главоболия, време и усилия. Няма смисъл да се мъчите да премахвате дългогодишните петна по дивана. Те могат да бъдат лесно и бързо отстранени, особено ако решите да заложите на Clean Help!

Защо Клийн Хелп

След като се спрем на дадена почистваща фирма, няма как да не си зададем въпроса защо сме избрали точно това място. Дали това е правилното решение, дали ще ни коства прекалено много пари… Всеки иска да е на 100% сигурен в избора си на квалифициран екип, който да дойде на място, за да се пребори с мръсотията във Вашия дом! Резултатите трябва да са перфектни, за да бъде оправдана и вложената от нас сума…

Клийн Хелп е фирма, която очарова своите клиенти ден след ден. Тя ще Ви предложи пълна гама почистващи услуги, от които би било жалко да не се възползвате, тъй като и цените са супер достъпни! Много са причините, поради които е дори задължително да изберете фирма Клийн Хелп:

  1. Екипът от чистачи е квалифициран и достатъчно опитен, за да се справи дори и с най-сложния казус;
  2. Използваната техника е модерна и доказано ефективна;
  3. Прилагат се само качествени и безредни за Вашето здраве препарати;
  4. Цените са атрактивни, а намаленията обичайна практика.

Колко често да почистваме меката мебел

Колкото прецените за необходимо. Ако Ви кажем, че е добре да правите това всеки месец, надали ще се съгласите с нас, тъй като за разлика от килима, меката мебел не е обект на толкова често и дълбоко замърсяване. Много зависи и дали Вашият диван светъл или тъмен. Факт е, че тапицерия в бежови нюанси бива доста по-лесно зацапвана, докато мебелите в тъмни багри „държат“ повече на мръсотия. Преценете добре колко често ще имате нужда от пране на мека мебел и винаги разчитайте на фирма Клийн Хелп. Тя ще Ви помогне да се преборите успешно с всяко едно начинание, свързано с чистотата във Вашия дом!

Top