Вие сте тук
Начало > Баня > Необходимо ли е новия шкаф за баня да бъде водоустойчив

Необходимо ли е новия шкаф за баня да бъде водоустойчив

шкаф

Банята е любимото място на мнозина. Ако се чудите защо то замислете се колко държите на личната си хигиена. Изумително е колко често посещаваме банята и тоалетната дневно, а това ни кара да установим, че всъщност това е най-екстремно натоварената зона в нашия дом. Ето я причината при предстоящия ремонт да изискаме да подобрим облика ѝ, да я направим много по-прекрасна и уютна, функционална и удобна. Наред с ключовите санитарни компоненти за индивидуалната си грижа можем да потърсим решение в обзавеждането, което е в състояние да постегне изумителен резултат в интериорната визия. С Мебели Арена: Виж новите предложения водоустойчиви ПВЦ шкафове за баня имате реалния шанс да превърнете банята в неповторимо и уникално местенце.

Обзавеждане за баня – защо е необходимо

Мебелите са в състояние да направят живота ни много по-лесен, а всички онези занимания, които извършваме в дома да са напълно подсигурени. Обзавеждането за баня днес не се приема като лукс, а като алтернатива, на която можем да разчитаме за:

 • Подобряване комфорта в банята;
 • Създаване на иновативна и креативна атмосфера;
 • Придаваме по-високо ниво на функционалност;
 • Осигуряваме си площ, която да ни служи за създаване на подреденост сред козметика и всякакви други вещи, които използваме в зоната за хигиена.

Накратко с наличието на ПВЦ шкаф разполагаме с много повече екстри, които да удовлетворят напълно престоя ни тук. Бързаме да ви напомним, че в сайта на Мебели Арена ще откриете дебютни модели обзавеждане, с които да предадете перфектен завършек на вашия санитарен кът.

Защо да са ПВЦ

Много хора свързват ПВЦ материала с нискокачествена пластмаса. Но когато се касае за обзавеждане за баня то тук се има предвид съвсем различна концепция. Става въпрос за висококачествени мебели, които са произведени от масив, МДФ, ПДЧ материали, но за да могат да устоят на влагата те са запечатани с ПВЦ слой, който гарантира тяхното дълголетие.

шкаф за баня

Но за по-кратко наименование масово се използва термина ПВЦ за да се фиксира, че самите изделия са напълно защитени и са устойчиви на:

 • Прекомерното количество влага, което е типично за банята;
 • На раздуване;
 • Поява на плесен и мухъл;
 • Деформации;
 • Избледняване на цветовете и т.нат.

Когато се използва това определение за шкафовете, които са предназначени за използване в мокри санитарни помещения се има предвид именно издръжливостта им на влажност. Независимо от това дали обилно ги поливате с вода или са изложени на конденз от парата и топлата вода то няма защо да се тревожите, че могат да се повредят.

Видове ПВЦ шкафове

Много по-удобно, комфортно и приятно ще изглежда банята с правилно подбраните за интериора шкафове. Вариантите не са малко и следва да представим онези, които са широко приложими и винаги намират прекрасна алтернатива за използване. Водещи по продажби са:

 • Колонни водоустойчиви ПВЦ шкафове. Приемливи са от гледна точка на това, че не заемат много площ. Удобни са както за санитарни помещения, които са прекалено малки така и за други с достатъчна пространство. Функционални са и могат да въведат ред в козметиката, която използвате, а това определено  ги прави предпочитани от все повече домакинства;
 • За мивка. Няма по-купуван модел шкаф. Идеално решение, с което си осигурявате цялостен облик и перфектна визия в санитарния интериор. Пространството под мивката е усвоено, а благодарение на дискретността му успявате да прикриете тръбите за вода;
 • Огледален шкаф. Също доста разпространен вид, на който мнозина разчитат за да си осигурят ефективност, удобство и благоприятни условия за поддържане на лична хигиена. Огледалото е задължителен елемент  банята, но когато е комбиниран със шкаф успявате да получите идеалната влагоустойчива мебел, в която козметиката да ви е винаги под ръка.

Представените варианти от Мебели Арена са гарантирано качествени, адаптивни и съобразени с взискателността на клиентите.

Top