Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Модел диван, представящ можество възможности за почивка и релакс

Модел диван, представящ можество възможности за почивка и релакс

диван

Какъв тип мека мебел предпочитате да използвате в дома си – ъглови дивани, канапета или холни гарнитури? Преди човек да вземе решение за това как да организира своя кът за релакс и почивка то това, от което следва да се води е именно правилно фокусиране към типажа на меката мебел. А варианти има всякакви. Онова, с което е необходимо да се съобразите са основните данни и особености на помещението, колко души ще използват едновременно обзавеждането както и коя от формулите би била приложима към архитектурата на помещението. На тези точки за подбор ще се спрем днес, а сред най-приспособимите се оказват именно ъгловите дивани. Защо това е така ще разберете след като се запознаете с информацията в следващите редове.

Феноменална адаптивност

Признайте си, че и вие търсите такава мебел, която да не заема много място, но пък да осигури площ за сядане на четиримата членове на семейството ви. За да се приспособи към изискванията ви и да задоволи най-високите ви претенции водещи търговци и производители на мека мебел налагат не случайно варианта ъглови дивани. Причините за това се крият в:

Ъглов диван
 • Модела спестява пространство;
 • Може да използва всеки свободен ъгъл в интериора и да се настани без да пречи и да се натрапва;
 • Разполага с повече седалки от стандартно право канапе;
 • Може да се приложи като своеобразен разделител на две зони – например трапезна и холна;
 • Ъгловите дивани се отличават със своите изгодни цени;
 • Стабилност и устойчивост на натоварване;
 • Много висока функционалност и практичност;
 • Гарантират удобство и комфорт.

Разбира се, че тръгнали от факта, че са най-адаптивни допълнителните формулировки, които внасят много повече удобство и комфорт са в основата на това, че всеки потребител може с един удар да си осигури най-добата инвестиция. А това, че не заема много пространство както го правят останалите елементи от колекцията мека мебел нарежда ъгловите дивани сред най-продаваното холно обзавеждане.

Кои функции са фокусни

Перфектната адаптация навярно е достатъчен стимул и за вас да замените стария модел прав диван с такъв, който е ъглов. Но за да сте напълно сигурни, че ще направите най-добрата инвестиция е време да ви представим и водещите функции, които определят модела като продуктивен, ефективен и най-практичен.

Няма по-добра алтернатива от това да си избереш не просто мека мебел, а функционално решение, което напълно да отговори на твоите нужди. А сред ключовите функции, заради които си заслужава да вложите известна сума пари в такъв продукт са:

 • Функция сън

Ще кажете, че и канапетата могат да бъдат разтегателни. Но знаете ли, че Г-образните дивани разкриват много по-голяма площ, на която спокойно могат да спят двама души и то без да си пречат. Влагат се най-модерни механизми, които подпомагат бързото трансформиране, а наред с това са здрави и надеждни;

 • Ракла

Прибирането на спалното бельо е основен проблем на много домакинства. За да сте сигурни, че и вие ще можете да организирате домашния текстил ви препоръчваме да си изберете именно такива Г-образни дивани с наличие на ракла. Обикновено тя е разположена под лежанката и може да побере олекотени завивки, възглавници и всякакви други вещи, които не желаете да ви пречат през деня. Много удобни и практични са моделите с ракла, така, че не ги подценявайте;

 • Ниши в страничните подлакътници

Много модерна тенденция, която служи за декориране и аранжиране на вещи, които са дребни и се чудите къде да позиционирате. Ако например нямате холна масичка то ето, че нишите могат да ви послужат да подреждане на книги, дистанционни, очила, мобилни телефони и други;

 • Релакс механизми

Това е екстра, която е също приоритетна. Да повдигнете крака или да поставите гърба в полулегнала позиция е много добра възможност след работа да се отпуснете в обятията на соя диван.

Изберете си точно такъв модел, който е свръх адаптивен и освен това разполага с най-добрите функции, гарантиращи собственото ви удобство.

Top