Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Гранитни мивки – има ли причина да са толкова популярни

Гранитни мивки – има ли причина да са толкова популярни

мивка

Като клиент, който си търси нова кухненска мивка вероятно и вие се питате защо има такъв голям интерес към тези от гранит. Предпочитанията на потребителите очевидно си имат своето основание, защото в крайна сметка се оказва, че мивката е не само функционален компонент в кухнята, но има отношение към визията на интериора. Мебели Арена е дин от магазините, който разполага с богат асортимент не само от гранитни мивки, а и такива, които са изработени от полимермрамор, фаянс, камък, инокс, неръждаема стомана и други. Темата на днешната ни публикация обаче ще бъдат именно вариантите от гранит, тъй като идеята ни е да представи комплексен вариант, който покрива най-високи изисквания за качество, здравина и стил.

Защо гранитните мивки се радват на такава огромна популярност

Причините за това мивките от гранит да бъдат толкова известни и търсени от потребителите си имат своите аргументи. От Мебели Арена са събрали сведения, базирани на клиентски мнения и днес ще ни представят списък с преимущества, които се оказват решаващи за едно ефективно и качествено обзавеждане.

Комплект гранитна мивка за вграждане със смесител

Мивката от гранит е не просто оборудване. Това звучи някак по-модерно, по-стилно и луксозно. Ето ви повод и вие да се докажете като човек, който държи на изисканото и елегантно обзавеждане и визия, която да носи положителни емоции и настроение. Нарастващата популярност на мивките от гранит се дължи според клиентите на Мебели Арена на:

 • Високото качество на материала

Ако приемем, че умивалника в кухнята е един от най-натоварените елементи от оборудването то ето, че има защо да се търси такъв матирал, от който мивката да бъде изработена, който да е гарантирано здрав. Когато качеството на материала е доказано то се осигурява пълна удовлетвореност относно износоустойчивост и дълъг живот;

 • Иновативни дизайни

Няма как да се направи съпоставка между алпака мивка и такава от гранит. Безспорно гранитните са удивително елегантни и изтънчени. Те показват дизайнерска и луксозна визия, която умело успява да се адаптира в един съвременен и модерен интериор. Иновациите тук определено са впечатляващи и има защо да се търси нещо по-прогресивно и издържано като оборудване в кухненския облик;

 • Многообразие

Палитра от идеи, които не се ограничават само от форми и размери на изработените от гранит мивки. Когато се купува кухненска мивка клиентите изискват не само да си осигурят вечен и здрав продукт, но и такъв, който да бъде модерен и изпипан до съвършенство. Ето, че в каталога на Мебели Арена откриваме интересни варианти, които са достатъчно атрактивни от гледна точка на форми и размери както и цвят. Привлекателните мивки от гранит са истинска привилегия да бъдат позиционирани във вашата модерна кухня, така че е време да се запознаете с тях на сайта на Мебели Арена.

Освен тези три главни фокусни точки, които показват, че мивките от гранит наистина са много популярни и има защо това да е така ще предложим на вниманието ви още няколко плюса, които са решаващи за това да изберете и вие такъв модел за новата ви кухня:

 • Гранитните мивки не задържат миризми;
 • Устойчиви са на петна;
 • Лесно се почистват;
 • Дългогодишни решения са, защото както споменахме са невероятно качествени и здрави;
 • Безопасни за са измиване на разнообразни хранителни продукти и не са причина са влошаване на вкусовите им качества;
 • Разполагат с антибактриална защита;
 • Не избледняват;
 • Не губят първоначалния си облик.

Гранита е материал, който се отличава със своите невероятни качества. Подходящ е за изработка на кухненски мивки, защото е устойчив на топлина, студ, удар, а освен това издържа на всякакви химични реакции. Точно поради това е важно да отбележим днес, че има защо колекцията от мивки, изработени от гранит на Мебели Арена да се рада на такъв интерес. Водещи производители ни представят своя потенциал в лицето на продукти с безпрецедентна елегантна визия и качество.

Top