Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Защо да изберете холни маси със стъклен плот

Защо да изберете холни маси със стъклен плот

Холна маса

Решението за покупка на масичка за хол не е от най-решаващите интериорни задания, които биха затруднили потребителите. Но когато домакинството избира такъв компонент наистина следва да се съобрази с някои особености, които са пряко ангажирани с редица обстоятелства, благодарение на които ще се постигне прекрасен облик на най-натоварената зона. Да не забравяме и това, че като част от дома за да изглежда свежо и приятно всяка една мебел се нуждае от съответната поддръжка. Така, че купувайки холни маси бъдете взискателни към способите и усилията, които са нужни за тяхното почистване. Днес ще си говорим за моделите със стъклен плот и кои са основните аргументи на потребителите да ги избират.

Холните маси – модерните мебели

Блясъка и естетиката, които носи стъклото като материал безспорно има своите приоритети и клиентите не случайно залагат на такива компоненти. Дъски за рязане, гръб за кухня, за декориране на гардероби или секции – това са все елементи, в които присъства стъклото и определено това дава един съвършен естетичен почерк на конкретните зони.

Холните маси със стъклен плот също се разглеждат като една много интересна концепция за аранжиране и обзавеждане. Безспорно те имат някои специфични ефекти, които се оказват достатъчно мотивиращи потребителите. Водещите са:

 • Оптическа пространствено. Когато имате на разположение мебели, които са способни да отразяват светлината и са прозрачни те буквално способстват за това пространството да изглежда много по-голямо;
 • Елегантност и модернистична визия. Адаптивни са към съвременни интериори и определено създават доста приятни усещания с присъствието си;
 • Лесна поддръжка. В случая за да отстраните праха от плота имате нужда от препарат за стъкла и мека памучна кърпа. Удобно и бързо се справяте с чистенето и не се налага да купувате скъпи специални препарати;
 • Цената е разумна. За разлика от други дизайнерски материали при стъклените маси се забелязва отлична оферта, която все повече клиенти могат да си позволят.

Аргументите, които изложихме до тук навярно са ви накарали да се замислите относно крайното си решение. За да приложите модернистичен акцент в хола си се оказва, че всъщност ви е достатъчна само една мини стъклена масичка.

Колко са надеждни и здрави стъклените холни маси

Една от причините, поради които имате известни съмнения относно покупката на такава мини масичка са именно факта, че тези мебели изглеждат някак крехки и чупливи. Но дали реално това е така?

Много производители предоставят гаранции за качество дори при интензивно натоварване на тези мебели, тъй като самото стъкло е обработено прецизно и е закалено. Това позволява то да издържи на огромна товароносимост и да не се драска. Безспорно тези факти могат да ви успокоят, че реално ще изберете мебел, която:

 • Отличава се със здравина;
 • Устойчива е на механични удари;
 • Напълно безопасна е дори за използване от деца.

Следвайки насоките и инструкциите за използване определено ще можете да се насладите на мебел, която да ви осигури отлични интериорни условия. На практика става въпрос за стратегическа мебел, която е невероятно стилна, красива и здрава, а това безспорно я нарежда сред онези продукти, на които можете да разчитате дълги години.

Иновативни модели

 маса

Със сигурност разнообразието от холни маси със стъклен плот, които се предлагат в търговската мрежа ще ви впечатлят. Те са невероятно стилни и красиви. Иновативните варианти, които се предлагат на пазара са едно успешно съчетание между стъклен плот и различни структури. Едни от най-предпочитаните са:

 • Черен стъклен плот и тръбна конструкция;
 • Прозрачно стъкло и МДФ;
 • Стъклена холна маса с крака от естествена дървесина;
 • Овален плот от стъкло с дизайнерски дървени крака с нестандартна форма и много други.

Ако сте заинтригувани от възможностите, които се предоставят можете да се запознаете с идеите от онлайн магазин Арена и да изберете своята функционална холна мебел с един клик.

Top