Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как най-ефективно и икономично се отоплява еднофамилна къща

Как най-ефективно и икономично се отоплява еднофамилна къща

пелетен котел

Покупката на къща е мечтата, която вероятно сте осъществили. Лятото е преминало страхотно в новия ви дом, но с наближаването на студените зимни месеци една мисъл не ви излиза от ума, а именно как да организирате отоплението така, че наистина на ви излезе златно. С изненада ще установите, че при търсене в Интернет пространството се предлагат множество уреди, които реално се нуждаят от минимално количество електроенергия за да работят. Захранващото основно гориво е различно, което на практика предоставя използването на алтернативен източник на енергия. Точно такива възможности ще ви предложим днес и то с помощта на един от утвърдените у нас търговци на всякакви отоплителни уреди и системи.

Котли на пелети от Balkan Energy

Сред водещите продукти в каталога на Balkan Energy са пелетните камини, печки и котли. Изключително надеждни и икономични решения, с които наистина имате невероятната възможност да гарантирате цялостно и ефективно отопляване на различна квадратура. Всеки уред, който се захранва от пелети  по презумпция е икономичен, защото наистина предполага висок КПД заради калоричността на ресурса, който осигурява топлината. Въпросът обаче е в това кой от уредите на пелети би бил наистина най-адекватен спрямо нашите индивидуални потребности.

Balkan Energy съветва своите клиенти да изберат уреда съобразно очакванията на клиентите както и вида, площта и спецификата на сградата, която ще се отоплява по този начин. Котлите са сред удобните устройства за осигуряване на топлина и топла вода на еднофамилни къщи, защото са:

  • Високоефективни;
  • Рентабилни;
  • Екологични;
  • Икономични;
  • Здрави и надеждни.

Със сигурност голямата ви триетажна къща ще се нуждае от мощен източник, който да захранва с топла циркулираща течност инсталацията от радиатори. А именно с котли на газ от Balkan Energy имате уникалната възможност да си осигурите това и то на много достъпна цена. Важно е да отбележим, че котли на пелети се отличават от печките и камините по това, че за тяхното инсталиране е важно да се предвиди отделно помещение за да могат да функционирам максимално ефективно.

Видове котли на нашия пазар

Balkan Energy разполага с доста добри предложения за онези от вас, които са впечатлени от идеята да си изберат котел на пелети. Разнообразни и наистина доказани като качество и утвърденост уреди биха били предпоставка за осигуряване на икономично отопление през зимните месеци. А ето и кои от тях наистина си струва да погледнете както и да се информирате относно техните предимства и възможности:

котел на пелети
  • BURNiT

Това е водещ български производител на отоплителни уреди, който успя да защити международните стандарти за екодизайн. Невероятно качествени и високоефективни решения, с които наистина няма да сгрешите. Опциите за отопляване с котлите на пелети от BURNiT достигат до площ от 250 квадратни метра, което наистина е повод да се замислите за покупка точно на такъв котел. Изключително лени за управление и поддръжка дори докато сте извън дома си, тъй като чрез мобилния си телефон можете да зададете режим и температура на работа;

  • EcoSpar

Македонската компания също дава сериозна заявка за изключителна надеждност и сигурност при ползването на котлите на пелети, които изработва. Разнообразие от модели и възможност за монтаж на котлите на балкони, тераси и други не толкова защитени пространства ги прави адаптивни и приложими както за еднофамилни къщи така и за апартаменти;

  • Alfa Plam

Още една марка, която заслужава вашето внимание, защото котлите на пелети, които предлага определено са висок клас качество и наистина са в готовност да ви осигурят топлина за целия дом. Модерни и автоматизиране тези котли ще решат проблема с отоплението на жилището ви. Те се отличават с много ниския си разход на гориво за да бъде достигната желаната температура и реално това ги прави едни от продаваните на нашия пазар.

 С Balkan Energy имате възможност да вземете най-разумните решения за икономично, екологично и високоефективно отопление на малки и големи площи.

Top