Вие сте тук
Начало > Кухня > Подарете си лукс в трапезарията с изискана маса

Подарете си лукс в трапезарията с изискана маса

маса

За да бъде оборудвана трапезарията се нуждаем не от друго, но от това да организираме пространството пропорционално и спрямо собствените си потребности. Броя на хората, които обичайно ще използват кътчето за хранене, общата площ и дори стила са от решаващо значение да се справим успешно с оформлението. И тъй като всеки дом е уникален е ясно, че при инвестиране е необходимо да обхванем всички критерии, които биха оказали положително влияние върху крайния резултат. Идеите днес идват от колекцията на магазин Арена Луксозни трапезни маси, с чиято помощ сме все по-близо до осъществяването на нашата мечта, а именно за уютен и удобен кът.

Белези на луксозните маси

Не само цената би ви показала, че става въпрос за луксозен продукт. Обикновено пот термина лукс се разбира неподправеност, уникалност и единствен по рода си предмет. Всъщност използването на определението „луксозни“ при трапезните маси идва покаже не, че това е единствената произведена такава мебел, а че става въпрос за изделие с много високо качество.

Има и други отличителни фактори, които повлияват на правото на избор на клиента. Те са свързани именно с това, че масата напълно отговаря на техните предпочитания, интереси и виждания за удобство и комфорт в трапезарията. Цената е просто детайл, който е платим на търговеца, но удовлетворението, което носи притежаването на обзавеждането е в основата на това да изпитате онова луксозно и задоволяващо нуждите ви усещане.

Ключови белези, които дефинират една маса като уникална са:

  • Елегантните форми и модифициращи се размери;
  • Вложени материали, които се отличават с висока степен на издръжливост и качество;
  • Комбиниране на материали, които си партнират успешно като стъкло, метал, естествена дървесина;
  • Дизайнерска изработка, която елиминира всякакво наличие на дефекти;
  • По-високата цена.

В търсене на идеалното решение можете да се водите именно от изложените данни, които да ви гарантират, че няма да направите грешен избор.

Функционалност и удобство

луксозни маси

Въпреки, че има стандартни модели трапезни маси, които също разполагат с различни функции то очевидно те не са причислени към колекцията от луксозни модели в магазин Арена. Питате ли се на какво се дължи това? Интересно е това, че те не отговарят на по-горе изложените факти и не притежава съответните белези. Може една маса да бъде функционална, но да не изглежда луксозна както и обратното – да бъде луксозна, но да не  от най-функционалните.

За да комбинирате двете определения е редно да обърнете внимание на следните екстри, които новата ви мебелировка да притежава:

  • Да е адаптивна и пропорциите ѝ да се впишат в зоната за хранене;
  • Да разполага с разтегателен механизъм, който да не изисква сложни физически усилия, а да бъде извършена трансформацията с лостче или бутон;
  • Да е стабилна и надеждна т.е. да не се клати, независимо от това дали е в основна или в разтегателна позиция;
  • Да се почиства лесно и по плота да не остават петна, които се отстраняват трудно.

Ще кажете, че това е просто маса. Не е точно така, защото в крайна сметка е елемента, от който зависи създаването на уютна и гостоприемна атмосфера.

Още повече изтънченост и лукс

И най-луксозната и прекрасна трапезна маса не би разкрила своя потенциал, ако не е съчетана с подходящите столове. За да акцентирате на елементите и да създадете оптимална доза шик, очарование и комфорт е важно интериора да изглежда пълноценно завършен.

Освен стилна и красива маса се нуждаете и функционални столове, които да позиционирате около плота. Така зоната за хранене ще придобие свръх изтънченост и удобство. Насладете се на храната създавайки безпрецедентно перфектен интериор, в който с удоволствие ще се събирате всички у дома. Съвременно и луксозно обзаведената трапезария е добър повод да поканите близки и приятели на гости, така че е време да се запознаете с предложенията от магазин Арена още днес.

Top