Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Предимството да използваш мебели произведени от родни фирми

Предимството да използваш мебели произведени от родни фирми

мебели

Не можем да си представим дом, в който няма мебели. Реално обзавеждането вдъхва живот и уют във всяко едно помещение, което показва, че наистина е решаващо винаги да се стремим да търсим оптимално качествена и ефективна възможност, с която да организираме и да оптимизираме обстановката по свой вкус. Български фирми за мебели винаги са се радвали на интерес от страна на клиентите, но на какво се дължи това? Още след падането на социалистическия режим у нас бяха създадени множество фабрики, които с цел да привлекат нашето потребителско внимание ни показаха що е то конкуренция. Освен, че добрите и изгодни оферти се превърнаха в много добра алтернатива за потенциалните купувачи и качеството се оказа на много високо ниво, което от своя страна подпомогна избора на ни на мебели. Полските вече останаха на заден план като масови и неиздръжливи, а родното производство от фирми, които търсят своето място на пазара приложиха най-успешния метод за удовлетвореност на клиента.

Защо български мебели

Често попадаме на статии, в които се представят водещи български мебелни фирми, които са получили международни награди за приноса си в бранша и развитието му. Това е признание, което като клиенти няма как да пренебрегнем. Не е само популизъм факта, че търговците акцентират върху мебели, които са произведени у нас. Когато се покриват на 100 % изискванията на клиентите то очевидно е, че няма как да се не установи една стабилна позиция на онези мебели, които са проектирани, произведени и подавани от наши фирми.

Разбираемо е да инвестираме в обзавеждане, което е създадено от добре познати родни брандове. Причините за това се дължат на:

  • Многообразие от интериорни решения;
  • Достъпни и народни цени;
  • Функционални мебели, предназначени за българското домакинство;
  • Много по-лесна комуникация с производителя относно изработката на поръчкови мебели;
  • Предоставя се възможност за направа на подобрения на даден модел като например избор на размери или цвят.

Много добро качество на изработката, функционалност и естетичност са все показатели, които могат да ни провокират да инвестираме разумно в ново обзавеждане.

Цени без конкуренция

спалня

Спрямо вносните китайски и други мебели, които пристигат от Турция, Полша и други популярни вносители на такива продукти нашите са доста по-желани, тъй като наистина по качества не отстъпват и на най-луксозните чужди серии. А гъвкавите цени, които можем да получим тук определено са доста конкурентни и това ни навежда на мисълта, че аргументите ни относно предпочитанията са напълно логични.

Сигурно сте правили анализ на някои видове обзавеждане за спални, кухни или всекидневни. Практиката показва, че за символична цена клиента може да окомплектова много естетично и практично всяка една зона и така да си осигури безпрецедентно удобство и комфорт. Офертите завист от:

  • Размери на мебелите;
  • Фирма производител;
  • Вложени материали;
  • Иновативност на дизайните;
  • Предназначение на продуктите.

Супер оферти за клиенти, които ценят парите си, но не правят компромис с качеството но това, което купуват.

Търговци, които винаги имат най-доброто за вашия дом

Споменахме, че все повече търговци предпочитат да работят с фирми производители от България. Причините не се нуждаят от уточнение и разяснение. Когато клиента разполага с множество идеи, с които би могъл да подходи отговорно и съвестно към личния си интериор то смисъла от един доверен търговец, специално селектирал продукти за всеки вкус е налице.

Затова ви представяме онлайн магазин Арена, в който ви очакват винаги добри и качествени продукти на оптимално изгодни цени. За да бъде уютен и очарователен вашия дом не правете компромис с покупката на мебелировка, защото тук и сега можете не само да инвестирате в комфорта на семейството, а да изхарчите парите си разумно и да подкрепите родното производство.

Top