Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Кратки насоки за инвестиране в градински чадър

Кратки насоки за инвестиране в градински чадър

чадър

Лятото навярно е и вашият любим сезон, който очаквате с нетърпение за да можете да се насладите на морския бриз и слънчевите бани както и на ежедневните разходки на открито. Но сезона крие и известен риск за здравето, което идва да покаже, че трябва да проявим нужната отговорност по отношение на слънцезащитата. Носенето на шапка леки и прохладни дрехи, използването на слънцезащитен крем са само част от акцентите, които биха били наистина решаващи за предпазването от слънчеви изгаряния. Но когато използвате зоните около имота си с открити площи то едва ли изброените продукти ще бъдат достатъчни за осигуряване на достатъчно количество сянка. Представяме ви градински чадър Мебели Арена, благодарение на който можете да защитите външните пространства ефективно и сигурно като успеете да постигнете оптимална засенченост с едно съоръжение.

Роля и същност на градинските чадъри

Преди да бъдете напълно убедени, че имате нужда от точно такъв продукт предстои да споделим, че се касае за слънцезащитно решение, което е подходящо за използване при по-големи пространства. Основната задача на градинските чадъри се състои в това да:

 • Осигурят добра засенченост на големи площи;
 • Да намалят риска от слънчево изгаряне на кожата;
 • Да подсигурят една ефективна и комфортна почивка на въздух;
 • Предоставят на ползвателите по-ниски температури.

Чадърите от типа градински се отличават с по-големите си размери за разлика от тези, които използваме за дъжд. Интересът на клиентите към добрата слънцезащита е провокиран най-вече от това, че се касае за ефективно решение, което позволява покриване на п-големи пространства, които използвате за отдих, почивка, хранене и т.нат.

Колекцията, предназначена за двора и градината са предпочитани с оглед на това, че са продукти с широк спектър на приложение. Те са идеални за използване в:

 • Дворове;
 • Градини;
 • Балкони;
 • Веранди;
 • Басейни.

Нуждата от чадър за слънце през лятото е повече от очевидна, но е въпрос на индивидуален и персонален подход да можете да реализирате своите идеи и потребности така, че да изберете най-добрия.

Най-добрите модели градински чадъри

градински чадър

Характерно за гамата решения от каталога е това, че се предлагат в разнообразни варианти. Има малки, големи, в светли или по-тъмни тонове на платното, с високо или по-ниско ниво на защита и т.нат. За да бъде определен модела на градинското съоръжение, което ще използвате за слънцезащита е редно да се ръководите от своите собствени нужди и тези на хората, които също ще използват зоната за отдих. Затова имате причина да се възползвате от моделите, които се определят с основание като най-добри, а такива са:

 • Малки, подходящи за носене на плажа;
 • С размер на покривалото 3 метра;
 • 4 метрови градински чадъри;
 • С метална основа;
 • Тип висящи;
 • С лесен контрол на ъгъла на сянката;
 • С чупещо се рамо и други.

Когато ви предстои да вземете решение относно покупката на продукт със съществено значение за вашия двор и градина няма как да не акцентирате на това, че на него ще разчитате за подобряване условията за пълноценна и спокойна почивка.

Колко ще ви струва качествения чадър?

Според това какви са техническите характеристики на изделието се сформира и неговата цена. Що се отнася до облика, който ще успеете да постигнете както и на какви експлоатационни показатели държите да разчитате във времето то офертите, които ви очакват в търговката мрежа се оказват достатъчно поносими, че на ви извадят от финансово равновесие.

Предлагат се малки чадъри на цени от 50 до 250 лева. В сайта на Мебели Арена ще намерите големи и стабилни решения, които ще ви струват не повече от 300 лева. Въпрос на лична нагласа за това колко средства сте готови да изхарчите би се отразило на крайното ви решение. Независимо от това дали ще изберете скъп или по-евтин вариант ви съветваме да сте взискателни към продукта и неговите качества относно защитата, която може да ви гарантира от ултравиолетовите лъчи.

Top