Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Модерни холни маси – да намерим идеалната за нашия дом

Модерни холни маси – да намерим идеалната за нашия дом

МАСА

Асортимента от модерни холни маси, които намираме във виртуалните платформи за обзавеждане може да се окаже изпитание за онези от вас, на които им предстои да вземат решение и да изберат такава. По отношение на самата дефиниция „модерни“ тук можем да разкрием огромен потенциал от идеи, с които имате шанса да подобрите и усъвършенствате холния си интериор. Иновациите в мебелния сектор са толкова технологично напреднали, че действително съвременните концепции се оказват изумителни, неповторими и уникални. Как да разпознаете идеалната за вас? Ето това е темата, на която днес ще обърнем повече внимание.

Модернистични нотки

За да бъдат класифицирани едни модели като модерни, а други като универсални е важно да отправим поглед както към вложените материали така и самата технология на изработка. Производството на мебели у нас наистина премина на едно много високо ниво, което е свързано с използване на най-съвременна техника, която с помощта на компютърни програми създава изключително креативни и разчупени продукти.

А доказателство за това са именно масите в хола, при които разнообразието е повече от очевидно. Както вече споменахме съществено отношение за това крайното изделие да придобие такъв уникален вид имат материалите. Сред най-податливите на манипулиране и обработка са:

Холна маса
 • Ковано желязо;
 • Естествена дървесина;
 • Пластмаса;
 • Епоксидни смоли;
 • Стъкло;
 • Плоскости ПДЧ и МДФ;
 • Други метални сплави и т.нат.

Всъщност това многообразие от използвани материали показва, че действително има невероятни възможности, които да бъдат използвани от мебелистите за създаване на интересни, креативни и различни от стандартните модели холни маси.

Наред с използваните материали е важно да подчертаем, че модернистичните акценти се насочват и към подобряване на функциалността на обзавеждането. Водещи модели модерни холни маси са тези, които могат да се преобразяват в трапезни, увеличават размера на плота, разполагат със скрити кухини и чекмеджета. А това определено допада на съвременния потребител, който може да си осигури мебелировка 2 в 1.

Коя е подходяща за нашия хол

Ако потърсите информация и ръководство за избор на холна маса то ще се изненадате, че такива има много. Основните насоки, които ще получите са изцяло свързани с това, че на първо място е необходима преценка на размера на обзавеждането. За да се адаптира в хола или друго място, където имате намерение да използвате продукта е важно да вземете под внимание това, че действително се нуждаете не от голяма, а от модерна мебел, която да подчертае очарованието и лукса в стаята. По принцип идеята е да се инвестира в удобна мебел, която не се натрапва с габарити и дори някои дизайнери определят като резервирана.

Подходящата маса за вашия хол е тази, която:

 • В никакъв случай не надвишава с височината си седалката на меката мебел;
 • Лесна е за преместване в различни зони, където би била полезна;
 • Може да се използва посредством механизми за други цели – място за съхранение или трапезна зона;
 • Цената ѝ ви устройва;
 • Максимално качествена е;
 • Отличава се с красив дизайн.

Персоналните критерии могат да бъдат повече от това, което изложихме на вниманието ви. Това е базата, от която да тръгнете, за да можете да си гарантирате перфектна, уютна и приятна атмосфера. А такъв е стремежа ни по отношение на оборудването на тази част от домашния ни интериор, защото това са продукти, които играят реална роля за оформление на гостоприемен и изискан кът.

Модерни, но дискретни, с подчертано очарование тези продукти се изработват с внимание към всеки детайл. Те са фокус и ключов елемент, без чиято помощ наистина би било трудно да се постигнат крайните и очаквани резултати. Маса за чудо и приказ можете да си поръчате още сега от каталога на виртуалната платформа Лени Стил.

Top