Вие сте тук
Начало > Декорация > 3 предложения за интериор и декорация на тинейджърска стая.

3 предложения за интериор и декорация на тинейджърска стая.

Не е изненада, че децата прекарват много време в стаята си. Използва се за сън, игра и учене, трябва да бъде отражение на техните малки личности. И все пак, както Yvadney Davis каза пред LuxPad в своя гост-пост, лесно е да се изгубите в света на детските интериори. Помолихме 27 експерти да покажат любимата си детска спалня и да ни помогнат да пресъздадем погледа за дома и да генерираме идеи за детски стаи.

Стилен, практичен, забавен, уютен и удобен – нашият избор от идеи за декориране на детски стаи ще запази децата щастливи от бебета до тинейджъри и всички възрасти между тях. Време е да освободите вътрешното си дете … Днес ще се фокусираме върху тинейджърите. Приятно четене !

Във всяка от снимките по – долу ще намерите нашите предложения за бебешка, детска или тийн стая. Приятно четене !

Carla Jones – Interior Stylist

Доброто бюро е задължително! Това ще бъде централната точка в живота на едно момиче тинейджър! От домашната работа и ученето до тоалетката, намерете бюро с чекмедже за съхранение на книги и консумативи, но също така и за грижа за косата, огледало и най-важното за красотата. Изборът на бял цвят за бюро ще подхожда на всяка схема за детска спалня и е на ниска цена и лесно за поддръжка. Личното пространство е толкова важно за един тинейджър, така че добавете нейн собствен стил при аксесоарите: фънки стол, ярко одеяло с цветни десени и някои цветни аксесоари за бюро и това е една страхотна комбинация.

Lizzie Woodman – Lifestyle Blogger

За възрастните спалнята е място на уединение и спокойствие. Но дали малките деца имат същите нужди? Спалнята е тяхното пространство – възможност да изявят своята многоцветна личност в една (обикновено сравнително малка) стая. Децата идват с много неща – което обикновено означава, че живеят в нещо като резултат от торнадо на играчки. Организацията е от ключово значение – всичко е до създаване на ред от хаоса, без да се превръща в ненормален контрол. Ето защо обичам спалните с умни, интелигентни помещения за складиране. Номерът е да балансирате желанието си за организация с много ярко, цветно, приятелско за детето забавление. Леглата с вградени чекмеджета, тънки бюра и рафтове са чудесни начини да се използва всяко парче пространство възможно най-ефективно. Умните мебели и цветовете на тази снимка са достатъчно чисти, за да задоволят възрастните, като същевременно са идеални за децата.

Sarah Burghard – Designer

Стол с училищна униформа би бил наистина специална екстра за всяка детска или тинейджърска стая – униформа, спортен комплект, любима рокля за парти, всяко облекло може да се превърне в привлекателна мебел с малко въображение. Тук използвах дигитален дизайн и го съчетах с любимия си стил за фотьойл. Това ще работи еднакво добре при всеки стил стол, диван или друга мека мебел! Мисля, че това е чудесен дизайн, който се отличава със специална част от живота на вашето дете или тийнейджър, като се увери, че спомените за най-щастливите им години живеят завинаги… Изработени по поръчка столове, абажури, възглавници и тапети са фантастично допълнение към всяка детска спалня и осигуряват висококачествени, изключително удобни елементи, които ще направят дизайна на спалнята наистина уникален и запомнящ се.

С това завършваме нашата поредица, очаквайте повече статии в насока интериор и декорация на бани и идеи за хотелско обзавеждане.

Top