Вие сте тук
Начало > Декорация > Топ 5 стилни начина за интериор и декор на бебешка стая

Топ 5 стилни начина за интериор и декор на бебешка стая

Не е изненада, че децата прекарват много време в стаята си. Използва се за сън, игра и учене, трябва да бъде отражение на техните малки личности. И все пак, както Yvadney Davis каза пред LuxPad в своя гост-пост, лесно е да се изгубите в света на детските интериори. Помолихме 27 експерти да покажат любимата си детска спалня и да ни помогнат да пресъздадем погледа за дома и да генерираме идеи за детски стаи.

Стилен, практичен, забавен, уютен и удобен – нашият избор от идеи за декориране на детски стаи ще запази децата щастливи от бебета до тинейджъри и всички възрасти между тях. Време е да освободите вътрешното си дете …

Във всяка от снимките по – долу ще намерите нашите предложения за бебешка, детска или тийн стая. Приятно четене !

Steph Withers – Founder and Editor, Chalk Kids

Когато става въпрос за детски декор, окото ми винаги е привлечено от бели, проветриви стаи с игриви детайли, които придават топлина и цвят. Стаята на Jenson, която е подходяща за момчета и момичета е перфектен пример за това, с неговата сладка постелка тип калинка и специални дървени играчки, изложени на показ. Има място да го оставите да играе неограничено, a със стилни кутии за съхранение да премахнете всякакъв хаос след това. Също така е стая, която лесно може да расте с него в продължение на години. Докато монохром е тенденцията, може да се окаже изненадващо трудно да се получи правилно. Ключът е да се намери баланс и можете да постигнете това, като добавите по-меки тонове и текстури като дървени акценти, забавен тапет или контрастни отпечатъци. Това не само прави пространството по-интересно, но и не ви ограничава до един твърде координиран вид. Забавлявайте се със стилизирането и снабдяването с ключови предмети, а това ще направи стаята на детето ви да блести.

Emma Green – Interior Designer

Исках това детско помещение да бъде спокойно, но безкрайно пространство. Комбинацията от фини сиви, меки розови и бели мебели е вечна, безпроблемно стилна и осигурява дълголетие. Вдъхновявайки се от тапета с дърво, аз акцентирах това с по – ярки розови и зелени липи, за да подчертая схемата и да добавя свежест. Памучните завеси имат игрива бродирана лента в долната част с котки и птици, което добавя интерес и забавление към схемата и контрастира добре с по-яркото розово бельо. Има полезна комбинация от отворено и затворено място за съхранение. Съвременните елементи (като нощната светлина със зайчето и сивата табуретка) са смесени със старинни находки (включително тапетите, използвани за дървото и античните детски книги), за да създадат уникална стая и такава, която допълва останалата част от дома. Сладко убежище.

Nancy Straughan – Organic Fabrics and Eco Friendly Homeware

Обичам успокояващата и чиста атмосфера в това пространство, която мисля, че е наистина важна за детската стая. Като дизайнер от средата на века, обичам простото дървено устройство, висящо над кошарата, а картината с вълчето се съчетава с земните тонове на дървото и перфектно уплътнява. Също така ми харесва идеята да има бебе животни в детска стая, това е точното количество сладост докато все още се чувстваш малко порастнал. Аз съм голям почитател на текстила от Близкия изток и наистина харесвам леките цветове отгоре и едноцветен печат отдолу в персийски килим. Избрах тази визия, тъй като има голям баланс между зрял стил и сладки елементи и мисля, че стая като тази може лесно да се адаптира, когато детето порасне.

Alex Gladwin – Blogger

Модерна бебешка стая

Обичам толкова много този интериор за малки и подреастващи деца. Декорацията,която минава през кошарата наистина поставя тон за стаята и харесвам приказните лампи, които висят на рафтовете, те придават топлота и уют на стаята – точно така трябва да се усеща всека детска стая. Обичам, че подовете и стените са светли. Има синя, бяла и сива тема, което е фантастично, защото подхожда на малко бебе, както и на подрастващо дете. Тази година ще преправяме стаите на момчетата си, а това изображение е дизайнът, от който ще черпим вдъхновение. Планирам да използвам лек ламиниран под като тук и да избера светли стени, като го контрастирам с цветни аксесоари. Мисля, че когато става въпрос за детските интериори, е хубаво да искаме да е модерно, но е важно да се уверите, че стаята отразява личността на детето ви и е едновременно забавна и младежка.

Jen Littlebirdie – Interior Blogger

Модерна Бебешка Стая

Обожавам простата, светла и щастлива детска стая – това място ме кара да се усмихвам, когато го видя. От чистите бели стени (които лесно могат да се докоснат, когато навлезе в подрастваща възраст), илюстрации по стените, уютния стол с одеяло за хранене или прегръдки, това е моята идея за прекрасна стая. Обичам този модерен стил шкаф с показаните върху него играчки и забавни произведения на изкуството. Той също така предлага полезно решение за съхранение на всички тези малки неща, които постоянно се нуждаят от почистване. Ако отново щях да декорирам стаята на бебето, това щеше е изцяло моето вдъхновение. Тя е идеална за момиче или момче и пространството, в което те могат да пораснат. Единственото нещо, което искам да добавя, е нещо, което виси от тавана. Бебетата обичат да гледат нагоре, така че гирляндата ще бъде чудесно допълнение над леглото.

Харесва ли ви статията? Можете да разгледате още много идеи за хол, вашата кухня или като цяло за идеи за дома.

Превод – Amara.

Top