Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Част 3 – 15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

Част 3 – 15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

морска-дневна

Здравейте приятели, това е нашата последна част от тази невероятна поредица. Можете да видите първата тук, а втората част тук. Приятно четене.

11. Скандинавска всекидневна

скандинавска-дневна

Свежо и успокояващо, скандинавският дизайн е първият избор за много хора в техните домове. Не можете да сбъркате със скандинавската всекидневна, тъй като този стил може да бъде формален или спокоен, колкото искате. Помещението по-горе има успокояваща неутрална палитра и просто обзавеждане с осезаеми аксесоари, които я правят да изглежда безгрижно красиво, но все така излъчващо изтънченост.

12. Зелена всекидневна

зелена-дневна

Идеите за зелени всекидневни са склонни да приемат бляскава царствена визия или пищно естествено усещане. Независимо дали търсите място за отпочиване или зелен рай за своя хол, зеленият цвят е един от най-популярните стилове в момента. Ние харесваме как златните докосвания в тази стая придават на зеленото усещане за богатство, но също така сме почитатели и на естествената страна на цвета.

13. Уютна всекидневна

уютна-дневна-дом

До известна степен всяка всекидневна, която се използва често, трябва да има уютни елементи, но този стил е за тези, които искат холът им да бъде уютен преди всичко друго. Помислете за гъсти и пухкави текстури, камина, в която през зимата има буен огън и супер удобен диван, в който да се потапяте в края на всеки ден.

14. Средновековна модерна всекидневна

модерна-средновековна-дневна

Средновековният модернизъм е издръжлив стил, обичан от много хора и благодарение на привлекателните мебели от времето си, идеален за всекидневната. Ако имате достатъчно късмет да притежавате оригинални мебели от средата на века, вече сте наполовина там, ако ли не, безбройните марки се вдъхновяват от ерата, ръководена от този дизайн и създават елементи, напомнящи този емблематичен стил. Мислете за основни цветове, голи дървета и акцентни форми.

15. Крайбрежна всекидневна

морска-дневна

Ярките и прохладни, крайбрежни интериори имат силата да ви транспортират направо до плажа. Лесно е да се прекалява, обаче, най-добре е да се придържате към лека палитра, след това да добавите фини крайбрежни щрихи, така че да не прекалявате. Класическа комбинация от хладно синьо и бяло като горната всекидневна винаги ни дава крайбрежни вибрации.

Това бяха нашите предложения за вашата дневна. Можете да откриете още подобни статии в нашата категория -> идеи за обзавеждането на всекидневна. Нашата нова категория също набира сили – вижте също идеи за обзавеждане на детска стая.

Top