Вие сте тук
Начало > Всекидневна > 15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

15 топ идеи за дизайн на всекидневна: най-добрите стилове за вашата следваща актуализация

Когато става въпрос за популярни идеи за всекидневната, имаме много. Това е стаята, в която се отпускаме след дълъг работен ден, забавляваме се през почивните дни, а вечерите се наслаждаваме на последните серии от сериала, така че дизайнът на всекидневната ви трябва да бъде внимателно обмислен, за да отразява вашия собствен безупречен интериорен стил и начина, по който му се наслаждавате. Ако искате да актуализирате хола си, вероятно сте били бомбардирани с най-новите тенденции, но кои от тях ще издържат изпитанието на времето и ще оставят всекидневната ви свежа за години напред? От най-готините цветови тенденции, до обичаните класики или най-новите съвременни стилове, ние събрахме най-добрите идеи за декорация в хола, които смятаме, че имат реална устойчивост…

1. Сива всекидневна

сив-диван

Ах сиво, ти си все още любимият ни неутрален въпреки завръщането на бежово. Светло или тъмно, топло или хладно, можете да намерите сиво, което да отговаря на всеки вкус и това е един от най-лесните цветове, които да оформите във всяка стая в дома. Решете дали искате лек и просторен декор в дневната или дълбоко и драматично, след което потърсете боя и обзавеждане в различни тонове на същия нюанс. Запазете монохромно или инжектирайте някакъв цвят. Пастелните цветове правят светло сивото да изпъква, докато по-тъмното сиво се съживява със смели акценти и всички сиви могат да се възползват от използването на металик.

2. Модерна всекидневна

Както можете на изображението, модерният дизайн на хола и минимализмът вървят ръка за ръка. Чистите, остри линии на модерното обзавеждане и аксесоари изглеждат най-добре в опростен вид, така че при избора на нови предмети се придържайте към максимата по-малкото е повече. Черно-бялата схема с изтънчен цвят за акцент подчертава още повече елегантността на този стил.

Доста от този модерен стил се пренася и в кухнята, можете да видите това в нашата категория идеи за обзавеждане за кухня.

3. Синя всекидневна

Друг популярен избор на цвят в момента, който няма да си ходи скоро, е синята всекидневна. От тъмно до светло синьо, с богати, черни оттенъци, които се наслаждават на своята популярност и ние не можем да им се наситим за всекидневните. Отличен цвят на стените, както можете да видите по-горе, той е жив, но и многофункционален цвят, който със сигурност се комбинира добре с другите. Поддържайте просто като го свържете с бяло и сиво или бъдете по-смели, като добавите цвят горчица, руж или фини многоцветни.

4. Цветна всекидневна

цветна-всекидневна

Не всеки е почитател на цветята, но ако сте, декорът на цветната всекидневна трябва да е на върха на избора ви. Вече не само в меки пастелни нюанси, но тъмните, мрачни цветя стават все по-популярни и ще се уверите, че всекидневната ви изглежда свежа за всеки сезон, не само за пролетта и лятото.

5. Луксозна всекидневна

Копнеете за луксозна всекидневна? Луксозните идеи за декорация на хола обикновено имат две общи черти, плюшени текстури и блестящи метали. Обичаме разкошно извитите кадифени дивани като тези на снимката по-горе, които се съчетават с аксесоари, украсени с бижу и блестящи месинг и злато, създаващи визия направо като от някои от най-добрите хотели в света.

Очаквайте скоро нашата част 2 на тази страхотна поредица за идеи за всекидневна.

Top