Вие сте тук
Начало > Баня > Част 2 – 10 Идеи За Малки Бани, Които Работят

Част 2 – 10 Идеи За Малки Бани, Които Работят

малка-баня-идеи-2

Здравейте отново, днес ще ви покажем продължението на статията – 10 идеи за малки бани, които работят. Ако не сте прочели нашата първа част, можете да последвате линкът по – горе.

6. Малки мивки и стенни тоалетки

Както и при монтираните на стената тоалетни, монтираните на стената мивки са отличен начин за спестяване на подово пространство и за да направите вашата малка баня по-отворена. Ако съхранението е ключово, опитайте с монтирана на стената тоалетка. Потърсете тесен дизайн на мивката и за по-новите тънки ръбове. Керамиката, като декорация е също толкова силна, колкото и традиционната мивка и ще получите по-голям умивалник с по-малко пространство.

7. Мислете вертикално – добавете шкафове и отворени рафтове по стените

В малки бани, складирането често се жертва. Макар че на етажа на малката ви баня може да няма налични пространства, има по стените. Избирайте вградени шкафове за лекарства с огледални фронтове над мивката.

Добавете рафтове на стената над тоалетната, в края на вана, над входната врата или огледалото на тоалетката. Използвайте тесни отворени рафтове, за да запазите светлия вид в банята. Металните стойки за кърпи също работят добре. За шкафове, потърсете такива със стъклени фронтове. Не забравяйте и задната част на вратата, това е чудесно място за поставяне на кърпи или закачалки.

8. Прибиращи се врати

Освен елиминирането на ваната, една от най-големите идеи за малки бани, които могат да се вземат предвид, е да преминете от отваряща се врата към прибираща се такава. За да инсталирате прибиращата се врата, ще трябва да отворите стената, за да създадете нисшата. Въпреки това, можете да спечелите до 9 квадратни метра използваемо пространство, което не сте имали преди. Ще имате по-голяма гъвкавост, когато поставяте вашите предмети. Можете също така да потърсите повърхностно монтиран хардуер за плъзгащи се врати, за да създадете модерна плъзгаща се врата или външен вид на вратата.

9. Комбинирайте тъмен под със светли стени

С малките бани, стратегическите цветове са от огромно значение. Тъмните стени ще направят малката баня още по-малка. Светлите стени ще отразяват повече светлина и ще направят вашата малка баня по-голяма. Запазете тъмните цветове за пода или направете цялата цветова схема светла. Ако имате дървени подове, потърсете плочки за душ, които съответстват на дървото по цвят и тон. Това ще създаде илюзията за непрекъснат под и няма да привлече вниманието ви към най-малката част от стаята.

10. Добавете акцентна стена

Запазихме най-добрата идея за малка баня за последно. Добавянето на акцентна стена е една от любимите ни идеи за малки бани и това е чудесен начин да добавите малко цвят към малката баня. Поставете акцентната стена на задната стена. Можете да добавите цвят към цялата стена или само към отделна част от нея. Тази техника ще даде дълбочина и интерес на вашата стая, без да я претрупвате.

Можете да създадете акцентна стена с боя или забавна цветна плочка. Ако искате да добавите някаква шарка, използвайте я по същия начин – или на пода, или за да създадете акцентна стена. Дръжте останалите стени прости и леки на цвят, за да не разредите ефекта. Ако търсите още идеи за декорация и украса посетете нашата категория.

Благодарим ви за вниманието, можете да посетите нашата категория идеи за баня, където да почерпите още вдъхновение.

Поздрави,
Никром Блог.

Top