Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Интериорни Дизайнери > Какви са предимствата на разтегателните дивани, споделят от магазин Лени Стил

Какви са предимствата на разтегателните дивани, споделят от магазин Лени Стил

Всички знаем, че много важно да ни е добре у дома. Винаги! Когато сутрин отворим очи и се запътим към кухнята, за да си направим кафе. Когато отново е време на се вихрим в кухнята. Когато е време за кино вечери пред телевизора в компанията на семейството!

Ето затова е нужно да се постараем доста при обзавеждането на жилището, разказват от Лени Стил. Освен достатъчно просторно, то също така трябва да е и добре мебелирано, че да не ни липсва нито функционалност, нито естетика, нито каквито и да било други удобства.

Как модел диван за хола да изберем

Ако искате съвършенство, вижте какви дивани от лени стил имате като вариант при обзавеждането на хола. Отсега е добре да знаете, че всеки един модел е уникален по своему, но най-вече с това, че при изработката му дизайнерите са заложили на водещи трендове при жилищния интериор, както и на безупречното качество, което е винаги от полза.

Диванът, а по-специално разтегателният такъв, е компонент, за който може да се каже, че има задължителен характер, споделят от Лени Стил. Защо това е така? Отговорът е ясен – при наличието на мека мебел от този вид, престоят в дневната ще е винаги приятен, като в това можете да бъдете абсолютно сигурни.

В естетически план нещата стоят по същия този начин, защото диванът ще придаде завършеност на обзавеждането и ще подобри организацията в стаята. Дори и с минимални размери, този мебелен компонент е добре да присъства, за да бъде визията на стаята съвременна, уютна и предразполагаща към релакс. Можете да го разположите по удобен за вас начин, така че достъпът до него да е лесен, да не затруднява движението в дневната и да се допълва с останалите мебели.

Защо да е с разтегателни функции, споделят от Лени Стил

Колкото повече функции има дадена мебел, толкова по-полезна ще ни бъде във всекидневието, разказват от Лени Стил. Ако вземем за пример диваните, същите е добре да бъдат разтегателни, поради следните причини:

  • За секунди се превръщат в удобно легло, което е от огромна полза за всеки потребител. Дали за лично ползване или за да настаним гости за през нощта, и в двата случая няма да срещнем ограничения и ще останем доволни от резултатите, гарантират от Лени Стил;
  • Интериорът повече никога няма да е скучен. Харесвате ярките акценти и искате да ги включите в концепцията за изграждането на уникална визия за жилището? С разтегателните дивани от Лени Стил ще успеете да добавите цветно настроение в дневната, която оттук нататък ще се превърне в любимо кътче за вас! Син, жълт, червен, а защо не и цикламен – едва ли ще възразите на подобно дизайнерско проявление в центъра на вашето жилище;
  • Всеки ден ще започва и свършва с красота. Няма спор, че ъгловите дивани са водещо изразно средство, когато се занимаваме с повишаването естетиката вкъщи. Те са точно толкова добре изглеждащи, колкото и удобни за използване, което обяснява тяхната популярност.

За да правите компромиси нито с хубавата изработка на дивана, нито с модерния му дизайн, нито с нивото на практичност – изберете магазин Лени Стил, където ще откриете не само богат асортимент от предложения за мека мебел, но и много още други видове обзавеждане за ценителите на красивия интериор.

В какъв дизайн да бъде

На крачета, в един цвят, с флорален принт, в ярки и пастелни нюанси, кожени и от текстил – много са решенията, от които бихте могли да се възползвате, когато става дума за покупка на разтегателен диван. От Лени Стил съветват да се придържате към „тона“ на останалия интериор у дома, което ще ви помогне да изберете по-лесно подходящата мека мебел.

С какви други мебели можем да го съчетаем

Във всеки хол е нужно да има ТВ секция, холна масичка, скрин и разтегателен дизайн, които в комбинация с останалите компоненти да разкрие напълно потенциала си и да ни подари усещане за принадлежност, както и уютен престой в дневната.

Top