Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Труден ли е изборът на ново антре, разказват от Лени Стил

Труден ли е изборът на ново антре, разказват от Лени Стил

Началото на нашия дом, антрето, е „първото впечатление“ и последната емоция, която ни изпраща на излизане от вратата. Затова е толкова важно да обзаведем коридора по модерен и удобен за цялото семейство начин, така че по всяко едно време от деня да намираме в него необходимите за приятното ни битуване жилищни условия.

Тук е подходящ моментът да споменем и къде са най-изгодните за антрета цени, които да можем лесно да си позволим, а в замяна на нашата инвестиция да получим и качествен продукт, който ни допада със своята изработка и дизайн. Решението е Лени Стил! Това е един от малкото мебелни магазини, които винаги имат какво да предложат на своите клиенти – вижте го още сега.

Как да обзаведем антрето

Коридорът е важна част от нашето жилище. От водещо значение е да го мебелираме модерно, но в същото време и удобно, така че да ни бъде приятно, когато го използваме по предназначение. Прибираме се у дома и първото нещо, на което се натъкваме, е именно антрето…

Това означава само едно – задължително е да го обзаведем с много вкус, без значение цената, така че крайните резултати да отразяват не само актуалните тенденции при интериора, но и самите нас, нашите виждания и предпочитания, дори и характера ни!

Обзавеждането на антрето може и да ни затрудни, ако не знаем какви точно мебели да купим, как да ги подредим и комбинираме, на кои още други детайли и акценти да заложим, за да бъдат резултатите толкова добри, че да се превърнат в сериозен повод за вълнение.

При избора на мебели за коридор, не от значение само и единствено цената. На първо време трябва да определим какви компоненти ще са ни нужни според наличното пространство – гардероб, скрин, шкаф за обувки, закачалка, огледало и др. А имаме вариант да заложим и на готови комплекти, които много потребители определят като най-добрия възможен подход в случая.

Какви видове мебели за коридор можем да открием

Преди да добавим мебелите за антрето в количката, трябва да се информираме подробно в какви разновидности всъщност се предлагат. Отново ще ни се наложи да отдадем нужното на цената, която в повечето случаи се явява първия и последен критерий, по който избираме. Ето какви решения за коридор има:

  • Закачалки за дрехи – настолни и за монтаж на стена. И двата варианта са удачни, като тук основното е да вземем под внимание персоналните си предпочитания и цената. Навярно сте наясно, че не можете да се лишите от този интериорен компонент, без който антрето няма да може да „функционира“ по правилния начин;
  • Огледала – за къде без тях! Те могат да се причислят към категорията „декоративни елементи“, защото не са строго задължителни, но пък са силно препоръчителни, ако искаме обзавеждането в коридора да е пълно, да изглежда завършено и красиво, да ни носи нужното удовлетворение;
  • Шкафове за подредба на обувки. Тази мебел може да бъде открита във всевъзможни разновидности и на ниски цени, което е добра новина за търсещите многообразие. Силно необходима е за антрето, където обикновено се подготвяме за излизане от дома си, но и за завръщането ни в него. Шкафовете за обувки са налични в класически дизайн с три шкафа, както и с други визии, които биха се вписали чудесно към общия интериор;
  • Готови комплекти. От гледна точка на цената, те се определят като най-изгодни, а по отношение на дизайна си – като най-практични, защото притежават всичко необходимо, че да ги използваме с удоволствие. И тук имаме сериозен „материал“, върху който да размишляваме, в това число да мислим и за цената.

Покупката на антре е наложителна в един или друг момент. Дори и да не сме новодомци, а просто искаме да освежим своя дом, изборът на мебели за коридор е наложителен в 99% от случаите. За избора си се доверете на магазин Лени Стил – ниски цени и уникално многообразие от предложения, които ще се превърнат в любими за вас!

Top