Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Инструменти за Ремонт > Скритите течове – как с минимални разходи да се отървем от тях

Скритите течове – как с минимални разходи да се отървем от тях

течове

За да възникне необходимостта от откриване на теч, за който само подозирате е явно, че или сметката за вода се е покачила или пък в съответното помещение се наблюдават симптоми, които ви навеждат към тази мисъл. Скритите течове биха могли да предизвикат сериозни и доста мащабни имуществени щети и именно поради това днес ще се обърнем към специалисти от София, които биха могли да ни помогнат в борбата с тяхното откриване и отстраняване. Всъщност какъвто и да е един теч то е решаващо да се помисли са това бързо и конкретно да се вземе решение за прекратяване на безконтролното изтичане на вода. Както сами се досещате мокрите петна по тавана или пода са само първата стъпка към сериозен, цялостен ремонт, така че имате сериозно основание да се запознаете с иновативните методи за локализиране на скрити течове както и тяхното бързо отстраняване.

Начини за установяване на положението на теч

ВиК услугите съществуват от векове. С навлизането на съвременните технологии е напълно естествено да се приложат иновации, които в максимална степен да улеснят и облекчат процесите, които касаят именно локацията на течове зад бетонови или тухлени стени,настилки и т.нат. Всъщност, когато говорим за откриване на течове трябва да споменем, че съществуват два основни метода за това и те се прилагат не само в голям град като София, но и всяко друго населено място, където има екипи, предлагащи такива услуги:

  • Разрушителени методи. Тук се залага главно на къртене, достигане до тръбите, за които потенциално се смята, че са предизвикали аварията. Можем да определим този подход и способ за откриване на течове като примитивен, тъй като не само, че неизвестността за мястото на проблема е някъде там, но в същото време материалните щети, които ще възникнат в следствие на къртенето наистина са необратими;
  • Безразрушителни начини. Откриване на течове – vikhelp.com София е сред първите фирми, която въвежда иновациите в борбата с ВиК авариите. Интереса на клиентите към ползването на специална апаратура вместо безконтролно да се руши е сред основните приоритети. Освен това е важно да отбележим, че екипа на ВиК Хелп разполага с обучени кадри, които доста умело и прецизно в рамките на минути могат коректно да установят причините за вашите тревоги.

Факти и предимства на безразрушителното локализиране на теч

Видовете течове са разнообразни по своята специфика и сложност за отстраняване. Но тези от типа „скрити“ определено създават най-много проблеми на домакинствата и екипите. Vikhelp София разчита изцяло на иновативната и модерна техника, с която съобразно площта, която трябва да бъде инспектирана се намира точното място на аварията. И ето, че без къртене, без сваляне на облицовки и разрушения само с едно термично обследване с модерната термокамера са нужни буквално няколко минути за да се намери причината за петната по тавана, стените и пода в дома ви. А това е сред най-големите предимства, които днес се определят като предпочитани от хората с битови аварии. Не само,че не се налага да се прави цялостен ремонт заради безконтролното къртене, но и в рамките на съвсем кратко време се намира начин за да се установи от къде идва проблема с ВиК системата.

вик ремонти

Като други основни предимства, които бихме желали да отбележим в борбата със скритите течове освен бързината на тяхното локализиране са:

  • Коректно установяване на местоположението;
  • Открива се първоизточника на аварията;
  • Лесно и на достъпна цена се обследват големи площи;
  • Съставя се план за действие, който да намали до минимум разрушенията за отстраняване на аварията.

Екипа на vikhelp София работи безкомпромисно и прецизно.  За всеки дом е важно стопаните да бъдат спокойни и доволни от свършената работа, особено ако разходите се поносими и не се налагат допълнителни ремонтни дейности. С ВиК Хелп проблемите със скритите течове ще бъдат бързо разрешени, така че не отлагайте. Само едно телефонно обаждане ви дели от установяване на хармония в собственото ви жилище.

Top