Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Интериорни Дизайнери > Добро решение ли е трикрилният гардероб, отговарят от Лени Стил

Добро решение ли е трикрилният гардероб, отговарят от Лени Стил

Ето че е дошло времето да изберете нов гардероб за спалнята. В ума ви се въртят някакви идеи, които можете да реализирате, а може и да не… Чудите се в какъв стил да бъде бъдещата мебел – да заложите на класически модел, или този път да опитате нещо различно… Ами магазинът? Нима той също не е важна точка от плана, която изисква от нас да направим кратко проучване на пазара, за да сме сигурни, че купуваме изгодно!

Защо да заложим на трикрилен гардероб за спалнята

Настъпи ли моментът, в който да се погрижим за обновяването на домашното обзавеждане, пред нас се стоварват десетки въпроси, по които да размишляваме, за които да е колебаем, да се допитваме до близки и познати, за да успеем да намерим най-правилния вариант за нас, който да ни устройва във всяко едно отношение. Или да видим тук: https://mebelilenistyle.com/спални/гардероби/трикрилни-гардероби

Ако фокусът ни е насочен към покупката на нов гардероб, в този случай трябва да помислим предимно за това какъв точно да бъде той – двукрилен, трикрилен или четирикрилен. Трикрилният се определя от потребителите като „златната среда“, защото за разлика от другите негови разновидности, той съчетава няколко качества наведнъж, което го прави и максимално функционален:

  • Притежава оптимален капацитет за съхранение на дрехи. Ако се нуждаете от достатъчно място, което да използвате, за да подредите облеклата и други свои лични вещи, именно този модел е перфектната възможност да осъществите една добра организация в спалнята. Наличието на вътрешни рафтове и шкафове още повече ще ви улесни в подредбата на принадлежностите;
  • Не заема място, но не е и твърде малък. Истината е, че всички ние очакваме много от гардероба в спалнята… Освен красота, държим и на това той да ни предлага и практичност в ежедневието, която се постига с покупката на трикрилен модел с модерен дизайн. Дори и да не можете да се похвалите с огромна спалня, пространството в нея отново ще може да бъде оползотворена по възможно най-добрия начин;
  • Трикрилният гардероб е наличен във всевъзможни дизайни, което означава само едно – свобода на избор реален шанс да експериментираме на воля в естетически план. В Лени Стил всеки един от вас ще попадне на разнообразен каталог с предложения, които няма да ви оставят безучастни и на 100% ще провокират вашия интерес;
  • Не струва много. Мислите си, че ще са ви нужни сериозни средства, които да инвестирате в трикрилен гардероб? Съвсем не! Интериорният компонент може да открие и в бюджетния клас, което е добра новина за търсещите изгодни оферти, които мога да комбинират с други, и така да съставят хубав мебелен комплект за спалнята.

Оказва се, че трикрилните гардероби са истинско спасение, когато сме обзети от колебания, свързани с това как да обзаведем стаята за сън, така че там всекидневно да намираме красота, уют и удобства, за да живеем добре.

Как да го комбинираме

Трикрилният гардероб, както и всички останали, би могъл да бъде съчетан с мебели като легло, скрин, нощни шкафчета и прочее. Отново се връщаме на въпроса с пространствените възможности – колкото по-големи са те, толкова повече компонента ще можем да поберем в стаята, а и да опитваме различни комбинации.

Колкото до цвета, ако трикрилният гардероб е в светлата гама, е логично и останалите мебели да бъдат в същия тон. Ако обаче в дизайна му присъстват няколко нюанса, то тогава е добре да включим в общата картина и други от тях, за да постигнем хармония.

На какво да обърнем внимание при избор – насоки от Лени Стил

Като отговорни потребители със сигурност се питате на какво да обърнете внимание при избор, така че на финала да се сдобиете с читава мебел, която е не просто в крак с актуалните тенденции, но и с добра изработка, обещаваща нейния дълъг експлоатационен живот. Вътрешното разпределение и габаритите на компонента са също водещ фактор при избор, така че не пропускайте да огледате всеки един аспект преди покупка.

Top