Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Здравина – термин с който е важно да се съобразите при покупка на офис столове

Здравина – термин с който е важно да се съобразите при покупка на офис столове

офис стол

Продължаваме една от популярните за работодателите теми, а именно избирането на качествени и надеждни офис мебели, в чието присъствие служителите да се чувстват достатъчно мотивирани да работят. Преди броени дни ви срещнахме с едни от новите тенденции при офис столовете, а сега предстои да акцентираме на един много съществен критерий, по който е задължително да избирате този тип продукти. Ще си говорим днес за здравината и качеството на тези компоненти от офисното обзавеждане, тъй като те до голяма степен влияят на удовлетворението на потребителите, които ще използват с часове изделието. Здрав офис стол от мебели АРЕНА е решението, от което и вие се нуждаете за да задоволите напълно очакванията на работещите за вас служители.

Какво означава Здрав Офис Стол

Може би си мислите, че е лесно да определите кой от предлаганите модели е добър и отговаря на търсените критерии. Заблудата, че столовете които са:

 • Големи;
 • Изглеждат по-достолепно;
 • Са тапицирани с кожа;
 • Цените им са доста високи.

Това действително не оправдава факта, че това реално могат да бъдат не толкова надеждни и здрави интериорни решения, на които да разчитате за да си осигурите перфектното интериорно организиране.

Експерти определят като здрав този модел, който:

 • Гарантира товароносимост от минимум 120 кг. Това осигурява на работодателя възможност да не избира своите служители по тегло и физически данни, а по способности и умения;
 • С дълъг период на експлоатация. Ежедневното натоварване води до износване, а когато то е видимо след краткото използване то очевидно не сте успели да се сдобиете с най-добрия вариант;
 • Стабилна основа. Ключов елемент при офис столовете е основата да бъде здрава и качествена, а това на практика гарантира изпълнението на първите две точки от списъка;
 • Износоустойчива тапицерия. Да е лесна за почистване, еластична, да не задържа прах и куп други неща е добре да предвидите, когато се налага да изберете надежден вариант с качествена дамаска.

Спецификация на здравите столове

стол

Знаете ли, че много от производителите, които изработват такива мебели се водят от редица правила и стандарти. Дори при направата на най-обикновен модел тип работен или посетителски стол, който ще бъде използван в офис тези принципи и аксиоми не подлежат на пренебрегване. Нито един бранещ името си мебелист не прави каквото и да било скатаване и спестяване от материали, което е от съществено значение за това, че клиентите могат да разчитат на едни от най-добрите и здрави изделия.

В спецификацията на такива изделия се включват:

 • Безкомпромисен избор на материали;
 • Използване на проекти за офис столове, които отговарят на утвърдените формули за стабилност, здравина и надеждност;
 • Одит на всеки дин етап от производствения цикъл, което осигурява пълна сигурност, че задължително биват следвани предписанията.

Така производителите могат да се радват на интерес от страна на повече работодатели, които залагат на висококачествени продукти, които да осигурят спокойна и уютна работна среда на своите служители.

Отразява ли се качеството и здравината на цената

Навярно този въпрос ви вълнува, ако сте от страната на човек, който купува нови офис столове. Магазин Арена е в готовност да предостави на всички заинтересовани потребители супер изгодни оферти за едни от най-добрите модели обзавеждане, които ще повишат производителността в офиса ви.

Разбираемо е, когато се влагат най-добри и утвърдени по стандарт суровини, материали и механизми това до някаква степен да даде отражение върху крайната оферта. Но предвид фактора износоустойчивост и дълъг експлоатационен период няма как да пренебрегнете това и да не предпочетете да инвестирате в такива изделия, които напълно да отговорят на високите ви изисквания.

Каталога на Арена е безкомпромисно подбран, а това ще ви осигури възможността да се сдобиете не просто с добри и утвърдени офис столове, а с перспективни мебели, от които служителите ви ще останат истински очаровани.

Top