Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Още 15 идеи за модерна кухня. Специално за нашите любими читатели!

Още 15 идеи за модерна кухня. Специално за нашите любими читатели!

1. Модерна провинциална кухня

модерна-кухня-1.0
модерна провинциална кухня

Подовете от тъмна дървесина, сиво-зелените стени и кухненските шкафове, които поставят ъглово извиване на обикновено меката провинциална дървена конструкция, правят тази модерна селска кухня желана. Светлата дървесина работи като лек акцент и източник на текстура, докато отворените рафтове и островът са практични.

2. Съвременна селска кухня

Макар фина в своята тематика, тази съвременна кухня в провинциален стил балансира тъмните кухненски шкафове от дърво със светли дървени шкафове и класически хромирани арматури. Вградете уредите си за елегантен стил.

3. Модерна Hamptons кухня

Светъл, бял, луксозен и ефирен, този дизайн има всичко, което прави идеалната концепция за кухнята на Hamptons. Изцяло бялата палитра се балансира красиво със сурови дървени дъски и тапицирани столове, които придават текстура и дълбочина.

4. Изцяло бяла идея за модерна кухня

Елегантна и безспорно съвременна, тази изцяло бяла модерна кухня изисква малка поддръжка, неутрална е и невероятно практична, благодарение на вградените уреди и богатите възможности за съхранение.

5. Кухня с акцентно осветление

Не много хора смятат, че е удачно да поставят полилей в кухнята, но този френски попилей в открита кухня наистина работи. Уредите са вградени в кухненските шкафовете вдясно, а самостоятелният шкаф добавя интерес към иначе празно пространство. Перфектен за парижки вечери.

6. Кухня с акцентен кухненски гръб

Кухненските гърбове не винаги трябва да са направени от плочки. Водоустойчив винил или тапет може да се използва, за да се направи акцент. За нещо по-стабилно, потърсете модели, отпечатани върху стъкло. Кухненски гръб, който прави стилен акцент.

7. Кухня с модерни шкафове

Огромните възможности за съхранение и умен дизайн са от съществено значение за успешната съвременна кухня и тази кухня е изпълнила този баланс добре. Светлите дървени шкафове оформят стените, докато прозорците над черните плотове позволяват много естествена светлина. Общият ефект се чувства вдъхновен от скандинавските домове и минимализма.

8. Цветове на модерната кухня

В кухнята се завръщат богати цветове и смели оттенъци. Тук силен нюанс на синьо-зеленото добавя малък, но смел акцент на пространството, което дава фокус върху текстурата.

9. Съвременният дървен материал в кухнята

Съвременният дизайн на кухнята не трябва да бъде изцяло изработен от обработен камък и ламинат. Тук дървеният фурнир се чувства свеж и луксозен с бетонен гръб за кухня и бели плотове.

10. Съвременна U-образна кухня

Тази U-образна кухня е модерна и съвременна, много лъскавa и простa. Пресъздайте този облик, като комбинирате дървени облицовани шкафове с бели плотове и хромирани дръжки.

11. Акцентно осветление за съвременна кухня

Тази малка кухня има стил с карирани настилки, изцяло бели цветови палитри и дървени акценти. Това, което наистина открадва шоуто, е това разтърсващо, елегантно висящо над кухненската маса осветление.

12. Прост, но съвременен дизайн на кухнята

Обикновена, проста и изчистена, тази кухня запазва нещата минималистични с много място за съхранение, вградени шкафове и дървен плот, който прави усещането за пространството по-малко стерилно.

13. Модерна вилна кухня

Тази кухня се чувства много английска благодарение на прилежащата градина към кухнята, изобилието от естествена светлина и шкафовете в провинциален стил. Поддържайте я модерна, като добавите дизайнерски елементи в метал, като например висящите светлини тук.

14. Малка, елегантна и съвременна кухня

Луксозната и съвременна кухня не трябва да бъде голяма. Тази малка кухня доказва, че стилът може да бъде толкова прост, колкото комбинацията на текстурирана висяща светлина със сивите тонове на дървения материал и откритите греди. Бялата тухла добавя текстура, докато хромираните елементи и белите шкафове се усещат елегантни.

15. Привличащ окото гръб за кухня

Модерният кухненски дизайн не е завършен без смела идея. Тук е използван тъмнозелен като акцент, докато бледозеления цвят от гърба за кухня стига до тавана. Дървените плотове и под я правят да се усеща като нещо повече от кич.

Благодарим ви, че сте част от нашата мисия да доставяме само качествени идеи за обзавеждането на дома. Можете да разгледате и нашите други категории, като например обзавеждане на дневна или детска стая.

Top