Вие сте тук
Начало > Баня > Кои са основните моменти при избор на батерия за баня?

Кои са основните моменти при избор на батерия за баня?

стенен смесител

Набора от аксесоари, с които се оборудва банята не са малко. В основата на всяко едно решение, което домакинствата взимат по отношение на удобството в тези зони е да се подберат такива продукти, които се характеризират с огромен потенциал по отношение на качество, надеждност, здравина. Батерия за баня е един от основните елементи в оборудването, без които е немислим контрола на водата. Затова днес ще обърнем внимание на някои съществени подробности, които са свързани с подбора на подходящия за вашия санитарен кът.

Определете вида на батерията

Банята е мокрото помещение, в което традиционно се извършват всякакви хигиенни занимания в едно домакинство. Сигурно е, че в интериора ще бъдат предвидени умивалник и зона за къпане. И на двете места ще имате необходимост от използване на смесител, който да ви осигури течаща вода с желаната температура. Но за да удобен и съобразен с конкретната ви дейност е необходимо да се фокусирате върху вида на батерията.

Пазара и тук се характеризира с огромен потенциал. Водещите варианти, от които се възползват клиентите се отнасят до:

  • Стандартни стоящи батерии за мивка с едно ръкохватка;
  • Ретро модели за умивалници със стенен монтаж и две въртящи се кранчета;
  • Електронни вградени смесители за мивки;
  • Душ системи;
  • Смесители за вани;
  • Хидромасажни панели и други.

Не бива да приемате като предизвикателство инвестирането в батерия за банята. Иновациите в сектора са изключително разнообразни и ви дават пълна свобода да реализирате своите идеи за по-приятно, елегантно и функционално оборудване с наистина качествени и добри аксесоари.

Дори имате на разположение избора и на термостатни батерии, при които с лекота настройвате предварително желаната температура на водата без риск от изгаряне. Внимание заслужават и смесителите с фотоклетка, благодарение на които ще можете да спестявате и от разхода на този ценен ресурс.

Защо е важен начина на монтаж на батерията?

батерия

Освен определянето на вида на смесителя това, което е необходимо да имате предвид е от решаващо значение да инвестирате в продукт, който е подходящ за банята ви според начина на монтаж и инсталация. Дефинирането на позицията на батерията реално зависи от начина на изграждане на връзките. Ако обаче не ви устройват те могат да бъдат променени с помощна на водопроводчик.

Възможностите за монтиране са много, но що се отнася до това да можете да постигнете наистина добри резултати е препоръчително да вземете предвид спецификацията на пространството и способността да се осигури много повече удобство и комфорт. Познатите методи за инсталация се отнасят до:

  • Стенен монтаж. Приложим е както за батерии за умивалници така и тези за душ зоната;
  • Стоящ. Директно се инсталира в отвор на санитарния фаянс. При много модели мивки има предвидени такива. Моделите се използват и при баните с вани;
  • Вграден. Едно модерно, елегантно допълнение към интериора на банята ви са тези аксесоари. Практични са и са лесни за използване.

Безпрецедентен комфорт ще ви осигурят продуктите от каталога на магазин Арена. За да изберете наистина добри и качествени модели е необходимо да бъде правилно оценена зоната като архитектура и технически особености.

Какви оферти се предлагат в търговската мрежа?

Колкото повече разнообразие и възможности има като опции за избор то толкова по-мащабен е спектъра с цени, от които бихте могли да се възползвате. Реално стойността на батериите зависи от техните специфики, дизайн, технологичност. Според това как очаквате да изглежда санитарната зона и дали държите на естетиката и удобството можете да определите бюджет, в чиито рамки да се вместите.

Ако искате най-доброто и не смятате да щадите средства то пазара е достатъчно богат на луксозни и скъпи идеи, които да приложите при оборудването на своята модерна баня. Каквото и да търсите съобразно спецификация и цени то ви гарантираме, че в каталога на магазин АРЕНА ще откриете идеалните атрибути за санитарните зони в дома си.

Top