Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > На какво е важно да обърнете внимание при избирането на офис столове

На какво е важно да обърнете внимание при избирането на офис столове

модерен стол

В основата на красиво обзаведения офис е това да има елегантни столове и бюра, които наистина могат да послужат за естеството на работа на служителите. Комбинацията стол и бюра определено е сред най-съществените, към които е решаващо всеки предприемач да се отнесе отговорно. И не само от гледна точка на идеална интериорна концепция, но също така и като удовлетворение, гарантиране на удобство, повишаване на производителността на хората, които ще бъдат ангажирани с ползването на тези столове. И ето, че задачата, свързано с подбора на главните мебели се оказва доста трудна, което може би налага ползването на интериорен дизайнер. Дали обаче за един стартиращ бизнес такъв разход е оправдан? Ако и за вас услугата към настоящия момент не е толкова поносима като оферта то ви каним в магазин за офисно мебелиране и оборудване, в който имате възможността да се справите доста успешно с оформлението на интериора – mebeliarena.bg.

Ще стартираме с малко съвети, които са доста полезни при избирането на офис столове.

Видовете, които е важно да опознаете по-добре

Още с първото посещение на каталога за офис столове в mebeliarena.bg това, което всеки потребител забелязва е, че те са класифицирани в различни категории. Няма случайни неща и именно поради това, че потребностите на служители, посетители, лица на ръководни длъжности са различни то от тук идва и възможността да се приложат точно онези столове, които биха били най-приложими към обстановката. Главното класифициране на колекцията офис столове е съсредоточена върху:

Посетителски стол
 • Посетителски столове

Това е най- ниско бюджетната категория столове за офис. Както сами виждате те не се отличават с кой знае какви интересни модели или пък впечатляващ дизайн. Можем да кажем, че това са столове, които са изключително адекватни за ползване за кратко време т.е. за да не става дискомфортно ви съветваме да не се задържате особено на такива столове, защото те не са от най-удобните. Имайте предвид, че работодатели, които ангажират служителите си да работят над 7 часа на такива столове ги обричат на сериозни проблеми с опорно-двигателната система;

работен стол
 • Работни офис столове

Mebeliarena.bg впечатлява с тази колекция от офис мебели, тъй като със сигурност това, което се забелязва тук са наистина изгодните цени. Но с основание се колебаете дали да инвестирате в тези мебели, тъй като се оказва, че наистина смисъла от покупката на офис стол от типа работен е да достави максимално удобство. но, подчертаваме, че не всички модели са способни да отговорят на очакванията ви, което предполага да се запознаете детайлно със структурата и особеностите на модела. Освен, че са по-семпли и евтини тези столове са доста по-удобни от посетителските;

директорски столове
 • Директорски, мениджърски и президентски

Известни са под различни наименования, но реално става въпрос за луксозна колекция офис столове, които се отличават с невероятни особености. Те са наистина впечатляващи не само като дизайн, но и по отношение на комфорта, който са способни да ви предоставят. Удивителни, очарователни, впечатляващи и уникални – така потребителите, имащи удоволствието да ползват такива столове описват усещането, което получават при тяхната ежедневна употреба. Ако трябва да направим ценово сравнение то със сигурност няма да се изненадате, че това са модели офис столове, които са почти три пъти по-скъпи от работните, но е обяснимо на фона на това, което могат да предоставят като комфорт и усещане за тялото;

 • Гейминг столове
геймърски стол

Навлизаме в едно друго измерение, което може да ни поднесе невероятно усещане. Да си част от космическото пространство, да разположиш тялото си в почти легнало положение, да не усещаш никакво напрежение, да разполагаш с възглавничка за опора на кръста и врата – естествено, че един геймърски стол притежава всичко това за да може да ви предостави пълен комфорт и да се погрижи за всяко мускулче по тялото ви. Бърз анализ на предлаганите от mebeliarena.bg геймърски столове показва, че има защо да инвестирате толкова пари в продукт, който несъмнено заслужавате, особено ако професията ви изисква да сте позиционирани пред компютъра повече от 10 часа на ден.

Класически критерии при покупка на столове за офис

Няма спор, че за да се предприеме покупка на стол за офис пространства е напълно естествено да се тръгне от главните неща:

 • Тип или вид на стола;
 • Размери;
 • Функции;
 • Дизайн;
 • Цена.

Но около тези детайли има още неща, с които е необходимо да се съобразите при подбора на такива мебели, които напълно да удовлетворят потребностите на хората, които ще ги използват. Когато се избира вида на стола е необходимо да вземете предвид позицията в службата на човека, който ще го ползва. Размера пък е определящ за това да се организира пространството по най-ефективния начин. Що се отнася до функциите това, което ще отбележим е, че сред задължителните за всеки добър офис стол са:

 • Регулиране на позицията на гърба;
 • Настройване на височината на тялото;
 • Наличие на подлакътници;
 • Удобни и здрави колелца за лесно предвижване на стола в офиса.

Е няма как цената също да не се окаже фактор. Ако и за вас тя е от значение то в mebeliarena.bg ви очакват най-изгодните цени за столове за офис с доказано качество.

Top