Вие сте тук
Начало > Спалня > Комоди със съществен принос за реда в интериора

Комоди със съществен принос за реда в интериора

комод

Освен, че спалнята се нуждае от хубаво легло и стилен гардероб с две крила и плъзгащи се врати, за който ви разказахме наскоро то има и друг не по-малко съществен елемент с висока значимост за интериорния ни комфорт. Без значение каква е общата квадратура, която имате възможност да организирате то трети по смисъл и необходимост като мебелиране в зоната за почивка и преобличане са скринове и комоди. Това са комбинативни мебелни решения, които се предлагат в разнообразни дизайни, а това позволява клиентите да открият идеалната възможност за себе си с оглед на това, че действително си осигуряват максимум комфорт и удобство.

За ролята тази мебел в спалнята

Има домакини, които са със силно развито чувство за организираност. В техните жилища няма да видите разхвърляни дрехи и чорапи по пода. Всяка една век си има своето място и именно затова те се нуждаят не от какво да е, а именно скрин или комод. Реално ролята на тези мебели е в това да постигнат съвършен и идеално подреден кът, който се използва както за почивка и сън така и за максимално удобство при преобличане.

Скрин

Зоната и пространството като вместимост, което ни подставят скриновете и комодите е доста интересно. Освен, че са идеални организатори на дребните ни вещи като бельо, аксесоари и друг домашен текстил те могат да бъдат използвани и като друг тип детайл в спалната зона. Ето за какво друго прилагат скриновете  и комодите някои потребители:

  • Като ТВ шкаф

Горната част на скрина реално остава свободна и това идва да покаже, че действително има смисъл от това да се инвестира в една мебел, но пък с няколко приложения;

  • Тоалетка

Винаги можете да поставите табуретка или стол до комода и да го използвате като място за грим. В допълнение на стената можете да монтирате огледало и то, че разполагате с най-удобната и функционална спалня;

  • Плот за книги и снимки в рамки

Можете да си аранжирате кътче, което наподобява мини секция като използвате свободния плот на комода за да подредите различни любими декорации.

Богат асортимент предлагат в колекцията си Лени Стил, така че можете да посетите платформата и да се запознаете с продуктовия каталог по-детайлно.

Други места, в които ни служи ефективно

Не случайно мебелисти определят тези мебели като едни от най-ефективните. Техните размери и форми са толкова приспособими, че позволяват да бъдат използвани не само за подреждане на домашен текстил, но и всякакви други предмети. И не само в спалнята се оказва, че могат да послужат комодите и скриновете, а навсякъде в дома и дори извън него.

Ще представим едни от зоните, в които се показват като едни от удобните и функционални решения, с които много бързо и ефективно се стига до оптимален ред:

  • Всекидневна

Ако не използвате секция, а имате неща, които искате да бъдат подредени то ето, че с раздвижените модели с ниши и витрини можете да постигнете невероятна ефективност в организационно отношение;

  • Кухнята

Най-често става въпрос за един от най-използваните от домакините модули, а именно острова, който представлява скрин с термоплот. Невероятно удобство и оптимизиране не само на пространството, но и действията;

  • Детската стая

Както при родителската спалня и тук комода може да се приложи като средство за организиране на различни видове вещи и текстил;

  • Коридора

Все по-често забелязваме и модели, които са невероятно ефективни като мебели, в които могат да се прибират обувки и домашни пантофи;

  • В офиса

Изключително приоритетни са скриновете и комодите при подреждането на документи и канцеларски материали, а това показва, че имат принос за оптимизиране на работния процес.

Не сте се съмнявали в това, че дори малките мебели могат да подсигурят комфорт в ежедневието ви. Ето защо ви каним да се запознаете с най-новото, което представят Лени Стил  своя каталог.

Top