Вие сте тук
Начало > Спалня > Основни аргументи за избор на гардероб с плъзгащи се врати

Основни аргументи за избор на гардероб с плъзгащи се врати

гардероб

Знаете ли, че дни от най-купуваните от клиенти домашни мебели е двукрилен гардероб с плъзгащи врати? Не сте изненадани от това статистическо проучване, нали! В крайна сметка се оказва, че действително интереса, който проявяват домакинствата към този тип обзавеждане е оправдан предвид изключителните му качества, с които той се нарежда сред водещите продукти, на които разчитаме в своето ежедневие. Но какви са преимуществата на модела с две крила и то с плъзгащ се механизъм? Предстои да ви разкажем по-подробно за това на какво можете да разчитате и вие у дома в случай, че изберете да инвестирате именно в такъв продукт.

Защо с две крила

Това, което бихме дефинирали като отговор на въпроса е, че много голям процент от нас обитават жилища, които не се отличават с голяма квадратура. Двустайни или тристайни, в които четирима души съжителстват показва, че минималистичния принцип на обзавеждане е сред водещите решения за осигуряване на пространство за необходимите мебели. Точно затова независимо от това, че си мечтаете за четирикрилен гардероб то реалността показва, че правилното решение е за такъв, който се състои от две.

Гардероб с две крила

Необходимостта от гардероб е очевидна. В него прибираме всякакви вещи, дрехи и домашен текстил. Със сигурност решението за избор на такъв, в който можем да поберем всичко е сложно, тъй като на първо място е важно да се съобразим с наличната ни площ. Така, че що се отнася до причините двете крила да бъдат най-популярни и предпочитани сред потребителите то отговорите се свеждат до:

 • Най-лесно се адаптират в малки стаи;
 • Имат добра, разумна вместимост;
 • Могат да се впишат в спални, детски стаи, гостни, коридори и т.нат.;
 • Ценната им спрямо останалите разновидности е най-достъпна.

Очевидно аргументите не са малко, така че има защо начена на статистиката да е именно такъв тип обзавеждане.

Защо с плъзгащи се врати

Втората точка от дневния ред, който стои на преден план за разрешаване касае именно отваряемостта на вратите. Два типа възможности ни предлагат търговците и те се отнасят до стандартни панти и механизъм, който позволява плъзгате на двете врати. Ползите от плъзгащите се механизми наистина са много. Предпочитанията, които фиксират потребителите към този тип двукрилни гардероби се свеждат до:

 • Оптимизация на пространството

Площта, която ще заеме тази мебел с плъзгащи се врати е много по-малка;

 • Имате достатъчно свободно пространство пред гардероба

Предвид това, че няма нужда да издърпвате вратата напред то сега можете спокойно да боравите със самата мебел и да си осигурите място за преобличане;

 • Елегантна визия в интериора

Разбира се, че много по-стилно изглежда един двукрилен гардероб с плъзгащи се врати отколкото такъв със стандартно отваряне на вратите.

Има причини да се купува най-много този тип мебели с механизми, които оптимално улесняват нашето ежедневие.

Ами цената…

Тъй като са по-иновативни е логично инвестирането в обзавеждане от този вид да ни струва повече. Обикновено цената на този вид гардероби се определя от:

 • Вложени материали;
 • Производител на механизми;
 • Вид на механизма;
 • Твароносимост на гардероба;
 • Вътрешно разпределение;
 • Екстри и т.нат.

И въпреки, че спрямо стандартните модели тук офертите са една идея по-високи то прави впечатление, че цените на моделите гардероби с две грила и плъзгащ се механизъм наистина не са толкова скъпи, колкото очакваме.

Иновативни, модерни и елегантни тези мебели заемат своето място в дома ни с цел да ни осигурят повече ефективност по отношение на реда сред вещите ни. Те са качествени и разумни, способни да удовлетворят ежедневните ни нужди. Създайте си и вие спокойна обстановка с мебели, които да ви служат спрямо навиците и потребностите ви. В онлайн магазин Лени Стил ще откриете богата гама от изделия, които ще ви очароват с цени, качество и уникален дизайн.

Top