Вие сте тук
Начало > Кухня > Да изберете трапезни столове е по-лесно отколкото предполагате

Да изберете трапезни столове е по-лесно отколкото предполагате

стол

Без качествени и удобни столове трапезарията няма никакъв шанс да се превърне в едно от удобните и комфортни места, където цялото семейство да се събира. Много интересни и атрактивни идеи се предлагат в мебелните магазини, но именно гамата от разнообразие в платформата за трапезни столове Арена ще ви изуми с изтънченост, комфорт и изгодни оферти. Стола е елемент, чиято значимост е безусловна. С негова помощ се оформя гостоприемен и уютен кът, в който ще прекарвате с близки и роднини все по-приятни моменти, които ще помните дълго време. Точно поради това не бива да се подценява правото на избор и използването на такъв модел, който напълно да се приспособи и да се внедри по най-адекватния начин в трапезното пространство.

Три правила при покупка на столове

Няма нужда да избирате вариант, който ви се натрапва от консултанти, уверяващи ви, че продуктите, които ще изберете са най-добрите и най-правилните. Не предприемайте и фокус към наемане на интериорни дизайнери, тъй като освен високата цена, която ще ви струва услугата едва ли ефекта, който ще постигнете би ви удовлетворил. Днес ще ви представим три насоки, които в случай, че приложите то имате шанса да се сдобиете с най-изисканите и удобни трапезни столчета.

Тапициран трапезен стол

За да намалите грешките до минимум изберете такива, които:

 • Размерите и формата са напълно приспособими към трапезната зона и масата, която вече сте избрали;
 • Материалите да са качествени и да гарантират на ползвателите стабилност и здравина;
 • Да са ергономични и да предоставят на седалището и гърба комфорта, от който се нуждаете по време на хранене.

Изпълнението на тези стъпки не и следвало да затрудни дори онези от вас, които нямат никакво понятие от обзавеждане и избор на мебели. Но дори без усет използването и прилагането на насоките, които току що изложихме биха ви помогнали в това да осигурят приятна обстановка, изпълнена с изтънченост и комфорт.

Защо да бъдат тапицирани трапезните столове

Това, което навярно ви е направило впечатление в колекцията от трапезни столове в каталога на виртуалната платформа Арена е това, че действително се акцентира на тапицираните модели. Разбира се, че те придават много повече царственост и лукс в интериора, а освен това подчертават индивидуалния ви вкус. Тапицерията има силата да направи от най-скучната основа перфектна мебел, тъй като онова, което можете да превърнете в акцент са палитрата от материи и нюанси, с които да бъдат „облечени“ трапезните ви изделия.

Правилно е трапезния стол да бъда тапициран, тъй като причините за това са няколко:

 • Имате на разположение удобна мека мебел, която няма да бъде причина за дискомфорта и ранното ставане от трапезата;
 • Стилен елемент, който изглежда впечатляващо;
 • Качествен продукт, който да поддържате лесно предвид това, че стола е изложен на различни замърсители като петна от вино, кафе, шоколад и други.

Що се отнася до видовете тапициращи дамаски, които с използват от производителите със сигурност изненадите тепърва предстоят. Много цвят, нежност, здравина ще откриете във вариантите, които се предлагат на купувачите, когато настъпи момента да инвестират в продукт за трапезария с дамаска от:

 • Естествена кожа;
 • Еко кожа;
 • Лен;
 • Синтетика;
 • Памук;
 • Ръчно бродирани и други.

И всичко това в различни цветове, щампи и десени, които да се впишат в интериора ви така, че да създадат завършеност, уют и комфорт.

С гамата от продукти на Арена получавате невероятния шанс да си осигурите правилно обзаведен кът, в който с удоволствие да закусвате, пиете кафе, да обядвате и да правите романтични изненади на партньора си. Ако искате съвършенство в зоната за хранене то ето, че имате не само важни насоки за избор, но и възможност да инвестирате в такива тапицирани трапезни столове, които напълно да отговорят на високите ви изисквания.

Top