Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Инструменти за Ремонт > Особености на услугата наем на самосвал

Особености на услугата наем на самосвал

транспортни услуги

Строителните обекти в София са толкова много и жилищните и бизнес сградите се появяват буквално за няколко месеца. Развитието на столицата като един от центровете на икономически ръст с основание провокира все повече хора от вътрешността на страната да търсят професионално развитие именно тук. И така, когато има интерес към покупката на жилища то това е причината и строителството на нови кооперации да бъде в такъв подем и върхов момент. Но как се справят предприемачите от бранша с всяка една дейност, всеки етап от проектирането и реализирането на строителството на сградата? Оказва се, че основните строителни екипи провеждат конкретен обем от работа, но останалите се наемат външни услуги. За такава външна услуга и това колко струва на строителните предприемачи ще ви разкажем днес, защото е немислимо при строителство на сгради или обекти да не възникне необходимостта от извършване на транспортни услуги по извозване на материали, отломки,емни маси, строителни отпадъци и други.

Самосвали под наем

Различни като тип са транспортните услуги, които се наемат в София. Решението да бъде пренесен определен това от една точка до друга изисква подготовка и нужната техника. Оказва се, че не е толкова елементарно да се извършат такива мероприятия, което изисква компетентна организация на работата, така че процесите да не бъдат възпрепятствани. Ще отворим една скоба и ще ви запознаем с едни от най-масово търсените транспортни услуги, при които частни или бизнес клиенти търсят да ползват услугата самосвал под наем цена София:

  • Почистване на мазета и тавани

Доста отпадък се генерира от разчистването на неща, които не сме ползвали от години и желаем да се отървем от тях. Точно самосвал е необходим за да натовари наведнъж съдържанието, което изхвърляме от тавана и мазето. Цената на услугата варира от разстоянието;

самосвал
  • Извозване на стара битова техника

Поради обема на тези отпадъци  е необходимо да се наеме самосвал, който по най-безопасния начин да извози до подходящо сметище за рециклиране. Стойността  и цената за наем, която ще се плати не е висока и се определя от изминатите километри на превозното средство;

  • За строителни дейности

Тук е доста широк диапазона от дейности, за които се наемат самосвалите. От провеждането на първичните изкопни работи и извозването на земни маси  до доставката на материали до обекта. Що се отнася до цената на услугата то тя е зависима от това колко курса ще направи самосвала и колко километра ще измине транспортното средство.

Ето за какви дейности и транспортни услуги се наемат самосвали в София. Безспорно няма как да бъдат проведени каквито и да било мероприятия по обектите, независимо дали са частни или свързани с предприемаческа дейност, ако не се наеме подходящата техника, с която клиентите да транспортират отпадъка.

В помощ на строителния сектор

Строителството е един от най-засегнатите бизнеси, при които се образуват доста сериозни камари от отпадък, който трябва да бъде разчистен от обекта. Изключително ценна е ролята на самосвалите, които имат възможност да наемат строителните бригади, тъй като с тях почистват терена от ненужното и така осигуряват поле за своята по нататъшна работа. Ето какво могат да извозят самосвалите, които се наемат от професионални фирми:

  • Земни маси, които се изкопават за основи на сгради, подземен паркинг, изравняване на деневилация на терени  и т.нат.;
  • Извозване на строителни отломки от съборени сгради при разчистването на терени, на които предстои да се изгради нов обект;
  • Транспортиране на тухли, лепила, арматура и други материали, нужни за строителните работи по обекта;
  • Транспорт на машини като мини багер или челен товарач.

Изобщо ролята на самосвалите наистина е решаваща за това строителството да протича в срокове и по план. А наемната цена е добра, защото е съобразена с параметрите  итеглото на товара както  и разстоянието, което транспортното средство трябва да измине.

Top