Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Ексклузивни решения за отопление с ниски разходи

Ексклузивни решения за отопление с ниски разходи

котел на газ

Никой не обича студа. Решението да се фокусираме върху отоплителни уреди, които могат да осигурят комфортна микросреда и климат у дома е свързано с редица фактори. Невероятно богат избор ни предлага пазара, но днес ще насочим вниманието ви към такива уреди, които са доказали, че отговарят на всички наши изисквания спрямо икономия, чистота, енергийна ефективност. Сигурно сте чували за отоплението с газови котли и колко по-евтино струва на домакинствата, които го използват. Решението за изграждане на такава отоплителна инсталация е напълно оправдано, тъй като ще гарантира много ниски месечни разходи и приятен микроклимат във всяка част но дома ви. И тъй като бранодовете, предлагащи газови котли никак не са малко днес имаме удоволствие да представим варианти от немската компания Viessmann Group, която е сред популярните у нас. ако търсите индивидуални отоплителни решения то с газов котел висман ви гарантираме оптимално удовлетворяващи резултати;

Viessmann предлага комплексни решения за повече топлина и уют

Изключителната популярност на немската компания се дължи на висок стандарт и качество на предлаганите ефективни системи за отопление, охлаждане и топла вода за всички сфери на приложение – бита, промишлеността. Сред най-популярните отоплителни уреди, на които могат да се доверят българските потребители са газовите котли, които се отличават с несравнимо качество, дълъг живот и много добри технически показатели. Освен газови котли от Viessmann предоставят доста богата гама от уреди, които използват разнообразни енергийни източници като:

 • Котли на нафта;
 • Термопомпи;
 • Хибридни уреди;
 • Системи за когенерация;
 • Отоплителни уреди на палети, дърва, чипс;
 • Соларни системи и фотоволтаици;
 • Разнообразни видове бойлери за загряване на вода и много други.

Както вече упоменахме сред най-ефективните и търсени от българските клиенти отоплителни уреди за газовите котли Висман, които са изключително адаптивни и бързо адаптиращи се както за апартаменти така за къщи с различна етажност и квадратура. Кондензните уреди на Висман са една от популярните колекции и решения, с които можете да подобрите енергийните си разходи. Ако и на вас ви  е омръзнало да плащате твърде високи сметки за ток, а в близост има път на газификация и сградата, в която живеете може да се свърже с нея то ето, че нямате причина да не се възползвате от най-иновативните и екологично чисти решения, а именно на газовите котли висман.

 С какво газовите котли Висман са по-добри

Реално принципа на работа на всички предлагани на пазара котли на газ е идентичен. Това, с което котлите на немската компания се отличават са:

газов котел
 • Оптимално усвояване на енергията;
 • Абсолютен контрол върху разхода на гориво;
 • Отопление, което се базира на кондензна техника, която не само се отличава с високата си ефективност, но съща така и с екологичната ориентираност към опазването на околната среда.

Ролята на кондензните котли е в това да извлекат цялата енергия и да я отдадат на отоплителната система без никакви загуби. А това води до намаляване нивото на дим и вредни въглеродни емисии, които се изпуска в димоотвода. Използва се дори топлината от отработените газове, което всъщност прави тези газови котли толкова щадящи природата. Именно поради това са известни като едни от най:

 • Икономичните;
 • Високоефективните;
 • Екологичните уреди за отопление на бита.

Доказано е, че коефициента на енергийна ефективност при използването на газов котел висман достига 98 %, което показва пълна усвояемост на енергията, което води до реализираните икономии. Инвестирането в инсталация с газов котел определено има своите ползи така, че не подценявайте възможността да се възползвате от този тип отопление.

Богато многообразие от газови котли и всякакви видове отоплителни уреди на немската компания Viessmann Group можете да откриете в каталога на онлайн магазин Balkan Energy. Погрижете се за комфорта и топлината в дома си, контролирайте разходите с уреди, които ще осигурят евтино и екологично поддържане на оптимален микроклимат във всяко помещение.

Top