Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Канални климатици – отлични цени за благоприятен микроклимат

Канални климатици – отлични цени за благоприятен микроклимат

канален климатик

Каналните климатици са онези удобни решения за отопляване, които са изключително дискретни и оптимално ефективни както за търговски площи така и за дома. Много от домакинствата обаче ги избягват, тъй като са на мнение, че тези уреди са доста високи като цена, а освен това изискват и повече средства по отношение на монтажа. Но всъщност все повече новостроени жилищни и търговски пространства залагат на това да се използват такива канални климатици и още при създаването на плановете за вентилация предвиждат изграждането на система, в която да бъдат инсталирани такива уреди. А след като имате готова система то става много по-лесно и бързо монтирането на канален климатик. Ами цената? Въпрос, който също вълнува потенциалните клиенти, за които е от съществено значение да получат изгодна оферта за уред, който по презумпция ще допринесе за техния комфорт и благоприятен микроклимат. Днес ще представим най-изгодните за канални климатици цени, които ви очакват в онлайн магазина на Balkan Energy.

Ползите от употребата на канален климатик

Ако стенните климатици са дискретни и не заемат кой знае какво пространство то определено каналните са една невероятно добра алтернатива за това да бъдат оборудвани както жилищни така и нежилищни площи. Изключително многообразие от идеи и тенденции се предоставят на пазара, така че всеки би могъл да намери своето оптимално ефективно решение, с което да се наслади на повече комфорт и уют с постоянна температура.

климатик

Ползите от употребата на канални климатици въобще не са малко. Ще споделим с вас основните, което вероятно би било причина да се фокусирате и вие върху иновативните и разумни предложения, които предлага пазара днес. Със сигурност предпочитанията на клиентите са за максимално икономични уреди, а по тези показатели каналните модели климатик определено са сред водещите в категорията най-икономични. Предпочитанията на бизнеса и домакинствата спрямо каналните климатици се дължат на:

  • Това са уреди, които се характеризират с високо ниво на дискретност при  инсталиране, защото те са таванен тип, който е прикрит с гипсокартон. Това, което се вижда е решетка, която е декоративна и наистина може да бъде избрана така, че напълно са се впише във вашия интериор;
  • Икономични. И при каналните климатици можете да изберете инверторна технология, която се характеризира с минимални разходи на електрическа енергия. При този вид работа климатика стартира при ниски обороти и съобразно външната температура и зададената за отопление или охлаждане сам контролира оборотите си така, че да разходва минимално количество електроенергия. Друга особеност на отоплителните уреди от типа инверторни е това, че не само са свръх икономични и рентабилни, но това, че работят на този режим не им позволява при твърде ниски температури да замръзват;
  • Пречистват въздуха с помощта на вградените си йонизиращи филтри. А това безспорно говори за една благоприятна среда, която се грижи не само за вашето удобство и комфорт, но и за свеж и пречистен от микроби и вируси въздух;
  • Достъпни цени. Предвид това, че с тези климатици можете да отоплявате големи пространства, а освен това разполагате и с шанса да спестите от пари за направената инвестиция то това наистина ги нарежда сред най-ефективните решения, на които можете да разчитате за своя персонален комфорт. В зависимост от това дали климатика е монофазен или трифазен то цената му  различна. Освен това стойностна на първоначалната инвестиция по принцип зависи също така от мощността на уреда, неговите габаритни размери, технология на работа, марка, модел и т.нат.

Ако търсите цените, които напълно да ви допаднат то ви каним да посетите онлайн магазин balkanenergy.bg, където ще се изненадате от огромния избор както и цени, с които няма как да не се почувствате изкушени да инвестирате. Доверете се на гарантираните отоплителни и охлаждащи решения на отлични цени.

Top