Вие сте тук
Начало > Кухня > Фурните за вграждане – уредите, които ще ви превърнат в кулинарни експерти

Фурните за вграждане – уредите, които ще ви превърнат в кулинарни експерти

фурна за вграждане

дори да не сте от най-страстните готвачи и престоя в кухнята да не  е от най-приятните ви занимания е ясно, че при оборудването на нова готварска зона е важно да предвидите фурна. Фурните биват два основни вида в зависимост от тяхното позициониране при обзавеждане. Едните могат да бъдат преместваеми или така наречените свободностоящи, а другите са вградени т.е. превръщат се в част от мебелирането и създават една модерна цялостна картина. изключително популярни и доста търсени станаха през последните петнадесет години фурните за вграждане. Те следват тенденцията на пълна подредба и синхрон в кухнята и създават неповторимост и уникалност на всеки интериор. В зависимост от вашите предпочитания към някои технически характеристики и свойства на тези уреди днес ще представим едно огромно разнообразие, което можете да се поръчате без затруднения. Най-нови и технологично изпипани са фурни за вграждане https://www.mebeliarena.bg/уреди-за-вграждане, решение за модерната кухня.

За реализиране на кулинарните ви идеи

Целта и необходимостта от покупка на фурна, която можете да вградите в мебелировката е да ви служи за печене, грил, приготвяне на храна на пара и т.нат. Всяко домакинство си има любими печива, които определено изискват специално приготовление и най вече изпичане. Спазването на технологията е съобразена с характерната рецепта и фурната в случая има съществена роля за да се справите перфектно. Моделите кухни от платформата на Мебели Арена са уредите, от които ще получите пълна наслада и удоволствие докато готвите.

Те не са просто вградени фурни. Те са:

  • Ефективната и иновативна технология, с която ще спестите време;
  • Ваш пръв помощник в реализиране на всякакви кулинарни идеи;
  • Уредите, които изцяло ще допълнят кухненския интериор и то дискретно, елегантно и със стил.

Така, че ако търсите нещо наистина съвършено, гарантиращо вашето удобство то точно тук ще откриете перфектните решения на най-достъпна цена.

Важните акценти

Преди да заложите на даден модел и марка фурна за вграждане има няколко точки, които са свързани с нейните чисто визуални и технически данни. Предварително си изградете точна концепция за визията на фурната, тъй като все пак е нужно тя да се впише в общата стилистика на новата ви кухня. Ето ги първите детайли, които да изясните и да се фокусирате именно към тях:

фурна
  • Размер – има модели фурни за вграждане с различни размери. Изцяло трябва да ги съобразите с габаритите на мебелите и пропорционалността между отделните шкафове и параметрите на уредите, които ще ползвате;
  • Дизайн. Ретро, класическа, модерна кухня- каква е вашата идея за дизайн? Със сигурност няма как да изберете ретро стил и да внедрите супер модерно изглеждаща фурна. Вариантите от онлайн магазин Арена перфектно ще паснат на интериорната ви концепция;
  • Цвят. Противно на очакванията ви, че всички фурни са скучни в цветово отношение наистина и тук имате право да подберете онази, която да се приспособи като тоналност към основните цветове, които ще присъстват в кухненската мебелировка.

Идва ред на функциите

За начинаещите домакини е изключително трудно да решат за кое ястие каква програма да използват, как да настроят температурата и какво е времето, достатъчно за да бъде ястието в готовност за консумиране. Наистина се изисква доста опит за това, но предимството на модерните, иновативни фурни за вграждане е това, че те разполагат с невероятно много функции, които реално създават удобството да боравите като истински професионални готвачи.

За да работи фурната вместо вас и да ви отмени като ваш пръв помощник в кухнята ще акцентираме на някои доста важни за всяка домакиня функции, които задължително новия ви уред следва да притежава:

  • Възможност за сензорен контрол

Много удобно, защото дори ако ръцете ви не добре почистени можете буквално с един свободен пръст да настроите желаната програма. А и много по естетично е лицевата част на фурната да изглежда гладка без стърчащи копчета и елементи;

  • Автоматични програми

Перфектното решение за начинаещите домакини е с оглед вида на ястието, което ще приготвят във фурната да изберат правилната програма. Така ще се запази автентичния вкус, ще се съобрази изцяло времето, в което храната ще бъде в готовност както и ще бъде приложен най-ефективния начин за намаляване на разходите за изпълнение на програмата. Все пак това са ново поколение фурни за вграждане, които са най-прецизните консуматори на енергия;

  • До четири ястия наведнъж

Колкото и да не ви се вярва революционните начини, по които можете да готвите наистина са фантастични. Имате свободата да приготвите сладкиши, месо и дори зеленчуци едновременно без да се смесват миризмите при процесите. Това е още една възможност да приготвите храна за любимите си хора бързо  и икономично без компромис с вкуса и качеството на всяко едно от ястията;

  • Самопочистване

Сред досадните задължения на домакините са именно чистенето след всяко готвене. Е, производителите на фурни за вграждане са се погрижили и за това. Почти всяка марка вече използва функцията пиролиза, при която фурната се почиства сама. А за вас остава удоволствието от това да поднесете храната на хората, за които сте я приготвили с любов и внимание.

Мебели Арена предлагат пълен набор от решения за всяка кухня. Изберете фурна, която да изпълнява всяко ваше кулинарно желание, да пести от времето ви и да се грижи за перфектния вкус на храната, на която ще се наслаждават вашите близки и гости, които сте поканили на вечеря.

Top