Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Обзавеждане на откритите площи с градински мебели – идеи без граници

Обзавеждане на откритите площи с градински мебели – идеи без граници

комплект

Градината е място, което може да се усвои по стотици начини. Най-големите ентусиасти обаче ще споделят, че вместо да отглеждат зеленчуци собствено производство предпочитат да декорират свободното пространство с градинска мебел мебели арена. Когато посетите сайта на търговеца ще осъзнаете, че има защо и вие да пожелаете да изпитате това удоволствие, защото вариантите за организиране и аранжиране на пространството наистина са феноменални, очарователни и изискани. За да си откраднете малко време з себе си и да се насладите на хубавото време не е нужно кой знае какво усилие, защото от Арена ще предложат лесни способи за сдобиване на желаните елементи и то в кратък срок.

Видове градински мебели

Всяко дворно място си има своите особености. Ако сте заложили на зеленината и се засели с райграс и цветни лехи пространството със сигурност се си оставили зона, в която да позиционирате някое мебел. Изключително многообразие от решения представят в своя каталог о магазин Арена и именно тук и сега ще ви запознаем с едни от най-лесните за адаптация и с широк спектър на приложимост варианти.

За да е удобно и приятно в зоната на открито и пред вашата къща можете да си изберете от:

 • Практични комплекти ПВЦ маса и столове. Това е един от най-достъпните начини да си осигурите обзавеждане за двора. Освен това материала е супер устойчив и може да ви служи безпроблемно с години. А най-хубавото е това, че няма нужда да търсите място за съхранение, защото това са мебели, които могат да устоят на всякакви климатични промени;
 • Градинска люлка. За да не бъде престоя в двора обикновен ето, че имате на разположение вариант да се забавлявате и дори да се насладите на приятните слънчеви лъчи докато четете книга или просто подремвате на люлката. Едно прекрасно решение, което се превръща в любимо място за отдих на цялото семейство;
 • Ратанови канапета. Зоната за релакс може да придобие луксозно излъчване и да ви покаже, че можете да аранжирате дворното място с прекрасни мебели, на които с удоволствие да настаните и гостите си. Изискани, здрави и супер комфортни тези дивани са идеалното решение за организиране на партита на открито.

Арена ще ви изненада не само с ключови варианти за обзавеждане с градински мебели, но и разнообразни аксесоари за слънце и ветрозащита.

Ключови качества на градинското обзавеждане

градински мебели

Приоритетно е, когато вземете решение за обзавеждане на двор и градина, както и други открити площи с такъв тип продукти да имате предвид, че главните качества, на които те следва да отговарят са:

 • Влагоустойчивост;
 • Стабилност;
 • Здравина;
 • Издръжливост на високи температури и ултравиолетово лъчение;
 • Устойчивост на ниски температури;
 • Добра товароносимост.

Тъй като обикновено такъв тип мебели са изложени на всякакви екстремности на времето е необходимо да сме подготвени и да инвестираме именно в такива, които са  в състояние да устоят на климатичните промени.

Универсални идеи за аранжиране на открити площи

За онези от вас, които не разполагат с така мечтания двор от магазин Арена разполагат и с по-минималистични варианти за оформяне на зони за отдих и почивка. Една красива тераса, веранда или балкон могат да се окажат перфектното решение за да се сдобиете с местенце, което да ви гарантира истинска наслада. Именно затова в колекцията с градинско обзавеждане можете да откриете продукти, които са с по-компактни размери и с възможност за адаптация в зони, които не разполагат с голяма площ.

Едни от най-добрите и свръх лесни за внедряване продукти от серията са:

 • Пуфове;
 • Висящи единични люлки;
 • Чадъри;
 • Тенти;
 • Сенници;
 • Разтегателни столове и маса;
 • Шезлонг и други.

Ако и вие искате да използвате качествени и надеждни решения, с които да организирате пространствата на открито ето, че именно в каталога на Арена ви очакват най-страхотните и стилни продукти за всеки вкус.

Top