Вие сте тук
Начало > Баня > Как да изберете качествен и евтин смесител за баня

Как да изберете качествен и евтин смесител за баня

смесител

Стратегическа е позицията на смесителя в банята. На него разчитаме за осигуряването на течаща вода, благодарение на която осигуряваме личната си хигиена. Немислимо е да се извърши ремонт или реконструкция на зоната и да не бъде обърнато достатъчно внимание на този компонент със задължителен акцент в санитарното помещение. Два са основните вида смесители, които намират приложение ва банята – за умивалник и душ. Въпрос на лична мотивация и взискателност е да се изберат такива, които напълно до подхождат на интериора. Но освен стил, дизайн и визия не малък процент от потребители залагат на достъпната цена поради това представяме днес колекцията на mebeliarena.bg Евтини смесители за баня.

Качествени ли са евтините смесители

Това е основния ключов въпрос, който вълнува клиентите, които не разполагат с особени средства, но пък държат да получат достойно качество, на което да разчитат за отлични условия в хигиенното пространство. И тъй като пазара към момента е достатъчно гъвкав то определено можем да потвърдим, че наистина има огромен асортимент от възможности, които напълно да осигурят удобство и комфорт по време на провеждане на различни хигиенни дейности.

Има дълъг списък от евтини модели, които са с гарантирано качество, издръжливост и отговарящи на високи стандарти за производство. А това опредено е приоритет за домакинствата, които имат ограничен бюджет. Ниската цена на някои видове е гарантирана поради това, че:

 • Производителя предоставя достъпни решения;
 • Материалите на изработка не са луксозни;
 • Дизайна е утвърден и не се налагат нови инвестиции в разработка;
 • Модела е със стандартен монтаж;
 • Използват се механизми, които не са от най-ново поколение.

Няма как да ви подведем с информация и да ви гарантираме иновативност при евтините смесители. Тук се касае са семпли и изключително обрани от гледна точка на технологичност варианти, които се дефинират като универсални и стандартни.

Видово разнообразие

душ смесител

И въпреки, че са универсални и не се отличават с конкретни стилистични качества то разнообразието при този тип санитарни аксесоари е на ниво. В каталога на mebeliarena.bg  ще попаднете не прото на евтини смесители, а на такива, които биха допринесли за удобството ви по време на провеждане на ежедневни хигиенни навици.

Видовете, които заслужават внимание са:

 • Стенни смесители за умивалник с две ръкохватки;
 • Модели с опционален стоящ монтаж директно в умивалника и настройване на водата с помощта на една ръкохватка;
 • Стенен душ смесител в комплект с шлаух и подвижна слушалка.

Стандартни, но напълно отговарящи на ежедневните потребности за осигуряване на оптимален контрол на водата, която е така необходима за личната ни хигиена. Удивително удобство и комфорт в банята можете да си осигурите без да се налага да бъдат инвестирани прекалено много средства в санитарни аксесоари. А сега сред гамата от предложения, които се предлагат в каталога на онлайн магазина можете да постигнете отлични интериорни резултати.

На какво да обърнете внимание при избор

Цената е ясно изразена в някакви рамки и навярно сте си поставили параметри, в които можете да се вместите. Но тъй като не е важно само офертата да ви устройва то е редно да се фокусирате и върху някои съществени качества на смесителя, независимо от това дали е евтин или не. Те се отнасят до:

 • Дизайн и стил, който си партнира с концепцията в интериора;
 • Материали, които са устойчиви на корозия и гарантират издръжливост във времето;
 • Начин на контрол на водната струя и температура;
 • Гаранция за качество;
 • Цвят;
 • Способ за монтиране и други.

Персонализирането на всеки елемент, който би бил значим за личното ви удобство със сигурност ще повлияе на крайното ви решение. Изискванията на потребителите са разнородни, но що се отнася до търсенето на евтин вариант то това не означава, че се касае за компромис, а за оптимално разумно решение.

Top