Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Как мебелите подобряват живота ни

Как мебелите подобряват живота ни

спалня

Колкото и странно да звучи за мнозина от вас то имайте предвид, че мебелите, които ни заобикалят играят съществена роля за нашето здраве, комфорт и стабилна емоционалност. Психолози са направили проучване, което показва, че хората, които живеят сред практични мебели, които са супер удобни и в неутрално тониране са много позитивни и успешни. Те са спокойни и уравновесени за разлика от други домакинства, при които обзавеждането е лишено от стил и хармония. Кич, безвкусица, неподходящо подбрани некачествени мебели са присъщи за хората, за които жилището  просто място, в което временно пребивават. Задайте си въпросът: Какво е за вас дома? Как бихте желали да изглежда? Как ще се чувствате сред мебели, които ви харесват и ви карат да се чувствате заредени с енергия и положителни емоции?

Мебелите – елементите, които подобряват начина ви на живот

Ако сте новаци и се определяте като неопитни при подбора на мебели за дома днес имаме удоволствието да ви представим интересни и стилни варианти за домашно обзавеждане. Безспорно има стилистични правила, както и такива, които са пряко свързани с размери и ред други специфични моменти, чиято роля е не просто да се запълни пространството, а да се постигнат феноменални и приятни решения. Мебели Арена www.mebeliarena.bg представя палитра от иновативно и функционално обзавеждане, което би се приспособило спрямо нравите и навиците ви. А това да усещате спокойствието и топлината на дома наистина е неповторимо.

Има няколко важни въпроси, които съпровождат покупката на всяка една мебел:

  • Колко сте готови да инвестирате? До къде се простира бюджета, с който домакинството разполага?;
  • Кои са основните и второстепенни мебели?;
  • На кой производител и търговец да възложите тяхната изработка?;
  • Колко качествени трябва да бъдат мебелите?;
  • Предлагат ли се с гаранция?.

Не са малко важните приоритети и отговорите на въпросите, които току що зададохме. За да бъде удобно и максимално красиво обзаведено едно жилище всеки не бива да се подценяват дори дребните моменти. Все пак за да живеете добре и да се чувствате спокойни в обстановката, която ви заобикаля то определено няма как да подминете предоставяните възможности, които ви очакват в каталога на Мебели Арена.

Обгърнете се със стил

Една от най-важните стъпки, които са от съществена важност за оборудването с подходящите мебели на собствения ви дом е да се фокусирате върху стила. Да намерите своя стил се оказва не толкова лесна задача. Като се има предвид, че пазара предлага доста интересни модели мебели, които са красиви, артистични, креативни, но в различни стилове то това прави невъзможно тяхното съчетаване и позициониране в едно пространство.

класическа маса

Оказва се, че една от често срещаните грешки при обзавеждането на конкретна площ е именно това, че се използват различни като стил мебели. Не е приемливо гардероба и скрина да са в модерен стил, а леглото в електричен. Представете си дневна с иновативен диван и ретро холна масичка. Гарантирате си абсолютен кич, който по никакъв начин няма да повлияе благоприятно на вашите интериорни критерии за единност и цялостност.

Арена представя в своя каталог от мебелни решения няколко типа адаптивни и приспособими стилистични концепции:

  • Класически интериор.

Той е символ на стабилността и е подходящ за хора, които не обичат да експериментират. Те се чувстват спокойни в такава обстановка и не биха заменили мебелите в класически стил с други;

  • Съвременен или още известен като космически интериор.

Характерна особеност тук е иновативността, която е отбелязана като невероятно елегантна и изчистена. Съвременните мебели са с подчертана семплост и прави линии. Тук царуват тонове като бяло, светло сиво, екрю и всичко що е в светлата гама на нежните и спокойни цветове. Ако сте почитатели на максимално изчистените от овали мебели то тук определено ще откриете интересни и практични решения за дома си;

  • Скандинавски стил.

Напоследък мебелите в този стил придобиват много висока популярност сред българските клиенти. Mebeliarena разполага с пълна колекция от спални, кухни, мебели за дневна, детски стаи и антрета, които са с почерка на скандинавския интериора. Безспорно тук на много високо ниво са комбинацията от свежи тонове и изчистен дизайн за обзавеждането, които са невероятно практични и запазват обема на помещенията без да го затормозяват с излишни елементи;

  • Градски стил.

Това е интериор, който съчетава няколко стила. Тук се забелязват нотки на модернистичния, електричния и ори скандинавския стил. Определено този вид стил бихме определили като най-адаптивен спрямо аранжирането на типичния малък градски апартамент. Няма нужда тук да прикривате тръби, бетоновите колони или други недостатъци от архитектурата на жилището си. просто ги приемете и експериментирайте с мебелите, които ще позиционирате около тях.

 Еко мебелите – бъдеще и за твоя дом

Освен популярните стилове мебелиране, които се предлагат от онлайн магазин Мебели Арена тук с подчертан акцент е и продажбата на еко мебели. Много повече хора се насочват към такива не защото е модерно сега да се живее екологично и природосъобразно, а от гледна точка на това, че наистина усещането, че правите нещо значимо за планетата е някакъв вид лична удовлетвореност. А всъщност това, че са произведени от рециклирани материали не означава, че еко мебелите са с по-ниско качество или пък са нестабилни. Напротив, това са изделия, които наистина заслужават нашето внимание, тъй като внасят една здравословна линия и практичност на това, което ни заобикаля и се грижи за личния ни комфорт.

Top