Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Защо водещи търговци на офис столове предлагат максимално ергономични решения

Защо водещи търговци на офис столове предлагат максимално ергономични решения

офисни столове

Ако за вас работата в офис не е кой знае какъв ангажимент и натоварване то явно не стоите твърде дълго на едно място. Но за онези служители, при които осем часовия работен ден преминава буквално в една и съща поза и са приковани към работното си място то стола и неговата ергономичност се оказват съществен елемент, гарантиращ здраве, комфорт и удобство. Неправилната позиция на тялото за дълъг период от време натрупва негативи и дава неблагоприятно отражение върху стойката, стабилността и настоварването на гръбначния стълб. Ето защо днес сме решени да изложим систематизирани насоки и съвети, които да ви накарат да се замислите върху това на какво подлагате ежедневно тялото си и защо болките в гърба, кръста, раменете и крайниците стават все по-силни и непоносими.

Съвети от екипа на Мебели Арена

Ролята на мисията, която има всеки търговец е да ви продаде възможно най-скъпия продукт, от който има най-голяма печалба. Фирмената политика на онлайн магазин Мебели Арена обаче е насочена към това да се разграничи от масите и да предостави на клиентите си гарантирано удобство, качество и удовлетвореност. А офис стола и неговата отговорност при ежедневно ползване е да се избегнат множество здравословни проблеми, които биха възникнали от това, че сте закупили продукт със съмнително качество и неподходящи характеристики.

Офис столове Арена се фокусират върху ергономичността, която е главен източник на гарантираното удобство, което ще изпитвате, без да има значение колко като време се налага да седите в една  и съща позиция. За да си изберете перфектния ергономичен стол е важно да следвате изброените технически специфики, които са присъщи за столовете за офис с гарантирана ергономия:

  • Възможност за регулиране на позициите на седалката
столове

 Хората са различни като телосложение и структура, тегло и дори предпочитания към материали. Ако сте високи 170 см. То определено височината на седалката на офисния ви стол, предоставяща комфорт ще бъде около 50-56 см. Когато имате право да изберете удобната ви височина то коленете няма да са непрекъснато напрежение, а отпуснати с състояние все едно сте си полегнали на дивана у дома. Аналогична е ситуация с по-нисички офис служители, при които височината на седалката може да се нагласи и на 40 см. така, че краката да не висят в безтегловност;

  • Регулиране на облегалката

Не по-малко важна е и тази част. Гръбначния стълб трябва да бъде в стабилна позиция и да не се натоварва от прекомерното застояване на едно място. Ергономичните столове разполагат с опцията регулиране на облегалката като освен застопоряване в неподвижно състояние има и такава възможност, която позволява леко пружиниране при изправяне и облягане. Много е полезно това за гърба, тъй като позволява тялото да намери своята най-добра позиция, която да доставя удобство и комфорт;

  • Правилно разпределение на опората на стола

Повечето столове както и тези в каталога на Арена са подвижни. Динамичните, въртящи се на 360 ° колеца са много добра алтернатива за предвижване до близки участъци в офиса. Всяко движение, което се извършва може да се окаже опасно ако опората на цялото съоръжение не е преценена правилно според неговата конструкция. Пренасянето на тежестта от една точка в друга би била предпоставка за обръщане на стола, а не бихте искали да станете център за посмешище от страна на колегите си, нали! Именно поради това ергономичните столове, които ще избирате е приоритетно да са изключително стабилни и носещата им основа да има възможност да понесе всякакви екстремности  и предизвикателства.

Съвременна визия и дизайн

Офиса е посещавано от клиенти и посетители място. Да бъде максимално ергономичен един стол и да ви носи ежедневен комфорт и да повишава производителността ви са основните търсени решения. Това, което също не бива да се подценява е дизайна и модерната визия на самата мебел. те пък от своя страна са неразривно свързани  и зависими от влаганите материали, качествена и надеждна изработка, гаранции за цялостния краен продукт и дълъг живот.

В каталога на Мебели Арена ще откриете прекрасни  и луксозни офис столове, в които ще се чувстване наистина добре. Такива офисни мебели се купуват с перспектива и ако трябва да бъдем честни веднъж на десетина години. Ето ви основателен аргумент да изберете:

  • Офис столове с най-дълга гаранция;
  • Столове, изработени от най-здрави и устойчиви на износване материали;
  • Гарантирано ергономични;
  • Многоцветни и адаптиращи се към уникалния интериор на офиса ви;
  • Иновативни и регулируеми в максимално много точки.

Удобния офис стол е гаранция за доволни и работещи на пълен капацитет служители. Като ръководител и мениджър на офиса не подценявайте покупката на стол, който да бъде на 100 % ергономичен, стабилен и здрав. Перспективни и доказани са решенията от каталога на Арена и това ни провокира днес да предложим и представим техните най-силни черти и качества.

Производителите на офис мебели не щадят средства и инвестират в прогреса на този вид обзавеждане. Колкото по-удобни, грижещи се за тялото, максимално здравословни и ергономични са тези иновативни продукти то толкова по-доволни и пълни с енергия ще са хората, които ежедневно ще ги ползват.

Top