Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Котли на газ Мотан – възможност, която не бива да пренебрегвате

Котли на газ Мотан – възможност, която не бива да пренебрегвате

кондензен котел

Поредица от статии ще посветим на отоплителните системи, които са подходящи за бита. Въпреки, че много от домакинствата са наясно, че такива решения се взимат още ри покупка на имот или извършване на ремонт то в случай, че сметките, които плащате за електрическа енергия стават наистина непосилни се оказва, че има огромна нужда дори по никое време в разгара на зимата да се подходи отговорно и да се вземе по-адекватно и правилно решение. А тенденциите и вариантите, които биха ви спестили пари не са малко. С цел да внесем повече яснота за темата на днешната публикация ще представим на вниманието ви румънските газови котли мотан. Идеята за отопление на газ вероятно обмисляте от доста време, но пък сте имали известни колебания относно вида и марката на котела. Ето, че в днешната тема ще разкрием някои основни приоритети на Мотан – бранд, който има какво да ни предложи като иновация, удобство и икономии.

Когато топлината е приоритет

Над 40 % от домакинствата у нас изпитват сериозни затруднения относно плащането на високите сметки за електрическа енергия през зимата. Да се направи равносметка и да се намери и приложи най-добрата стратегия със сигурност е приоритет и за вашето домакинство. Няма никакво съмнение, че към момента една от най-ниските инвестиции, които дават оптимално ефективни резултати са тези, които са свързани именно с отопляването на газ. Горивото е с най-ниска цена, а освен това се оказва, че наистина има много голямо значение как ще се подходи с разходването и отопляването на целия имот.

Газов кондензен котел

При използване на газ като ресурс за отопление това, което е важно да се вземе предвид е именно избора на газов котел и изграждане на инсталация за разпространение на топлината. Мотан предлагат на своите клиенти невероятно ефективни и качествени кондензни котли, които разполагат с всички необходими качества, достойни да ви служат години наред. Безспорно всеки тип кондензен котел би ви ги предостави, но когато се касае за:

 • Издръжливост;
 • Устойчивост;
 • Дълголетие;
 • Ниски разходи;
 • Достъпна инвестиция;
 • Високи стандарти за качество и т.нат.

Мотан залагат своето име и репутация като едни от водещите производители на газови котли с утвърдени позиции на световната отоплителна сцена.

Характеристики на газовите котли Мотан

Качеството и високата ефективност, с която се отличават тези газови котли наистина е показателна за това защо клиентите ги предпочитат. Факта, че потенциала за свеждането на сметките с над 60 % икономии не е за подценяване и дори в зимен сезон не са рядкост инвестиции и инсталационни дейности, които са свързани с монтаж на газов котел. Едни от най-новите и усъвършенствани газови котли на немската марка се предлагат с топлообменник, изработен от непрекъсната тръба от неръждаема здрава стомана. Овалното сечение води до минимализиране на отлаганията както равномерно разпределение на топлината и дълголетие на серпентината. А когато сърцето на котела е здраво то това осигурява качествено и надеждно отопление в дългосрочен план.

Ще ви запознаем с някои водещи характеристики на котлите Мотан, които определено са причина да не ги подценявате като продукт, с който ефективно ще отоплявате жилището си:

 • Изцяло покриващ европейските норми за максимална ефективност;
 • Осигуряващ интелигентна защита с вграден сензор за налягане и контрол;
 • Екологичен високотехнологичен уред, който освобождава минимални количества вредни въглеродни емисии поради подобрената кондезна технология;
 • Лесно обезвъздушаване на системата;
 • Лесен автоматизиран контрол и управление;
 • Невероятно тих и допринасящ за комфорта и уюта в дома;
 • Лесна инсталация и свързване с налична система за топлопренос;
 • Модерен дизайн;
 • Икономични уреди;
 • Изгодни решения, които се предлагат на достъпни цени.

Когато се търси най-добрата алтернатива домакинствата наистина е редно да получат най-точна и коректна информация за съответните възможности за отопление, което би определило техния краен избор.

Top