Вие сте тук
Начало > Други Публикации > IMMERGAS – газови котли изработени по най-високи стандарти

IMMERGAS – газови котли изработени по най-високи стандарти

Газов котел

Петдесет годишната история на италианските газови котли имергаз са повод за удовлетвореност на милиони домакинства, заложили на качеството, безопасността и удобството да се отопляват икономично. една от основните мисии, в които компанията инвестира са именно три направления – бърз и лесен контрол, опазване на околната среда и гарантираната безопасност. Едва ли бихте избрали друг газов котел за да осигурите на домакинството най-висока ефективност и уют през зимните месеци. в днешната публикация ще се спрем на някои конкретни предимства, които са решаващи за това днес все повече да са потребителите, които имат специален интерес именно към продуктовата гама на Имергаз – лидер в производството на газови отоплителни системи.

Гаранции от IMMERGAS

Доказателство за утвърдеността на италианската марка са над шест милиона продадени газови котли за бита. Малко или много е това според вас? Визирайки огромната конкуренция в сектора няма как да пренебрегнем някои основни преимущества, които са решаващи за това днес все по-широк кръг от клиенти да залагат на изделия, които се явен стремеж към иновациите, надеждността и най-високото качество. Предпочитани са тези уреди не защото са елегантни като дизайн, а защото осигуряват кондензна технология, която гарантира икономии и значително намалява текущите разходи, които домакинствата плащат за отопление.

Газов котел Immergas

Друга гаранция, която представят на клиентите си от Имергаз са сертификацията на газовите котли като едни от най-екологичните уреди, на които можете да поверите не само топлината и комфорта у дома, а също така да окажете своя принос в опазването на природата, използвайки котел, който е с незначителни вредни емисии спрямо установените технически стандарти.

Immergas представя на българския пазар многообразна гама от кондензни котли, които са решение, възможност и необходимост за:

 • Реално икономично отопление;
 • Висока ефективност ;
 • Надеждност;
 • Безопасност;
 • Изработени по утвърдени стандарти;
 • Високотехнологични и иновативни уреди;
 • Оптимално чисти уреди за отопление на цялото жилище.

Абсолютно разбираем е интереса и на българските клиенти спрямо тази марка газови котли. Ниската консумация на газ и пълния контрол върху процеса на изгаряне са гаранцията, която търсите и вие за драстично свеждане на сметките за отопление към търсения минимум.

Аспекти на моделите газовите котли  IMMERGAS

Особено важно за едно домакинство е уреда, който използва да се интегрира в правилното помещение. Именно тук идва момента, в който трябва да споменем, че котлите на газ Имергаз са едни от най-гъвкавите решения. Не е нужно предварително планиране и организиране на пространствата в дома, анализиране на най- правилната позиция, в която да бъде инсталиран котела, тъй като от италианската марка са се постарали да улеснят максимално своите  клиенти. Предоставя се възможност за уред с адаптивен монтаж в удобно за вас пространство. Причините за тази лесна интеграция се дължи на:

 • Компактните мини размери на газовите котли;
 • Креативния дизайн;
 • Възможност за инсталиране на открито;
 • Опция за инсталиране на балкон, веранда, тераса;
 • Възможност за пълно вграждане в стена и други.

Не вие се съобразявате с това къде трябва да бъде инсталиран котела, а той с вас и мястото, където би било най-удачно с оглед на създава интериорен дискомфорт.

Пет годишната гаранция, която предоставят от Имергаз за продуктовата си гама от газови котли е показателно за това защо се нареждат сред едни от утвърдените лидери в търговията с такъв вид уреди за отопление. Други отличителни аспекти, които са характерни за марката и предлаганите на пазара котли са:

 • Минимално време за подготовка на уреда за работа;
 • Регулационен модулационен диапазон, който варира от 12% до 100 %;
 • Ниска консумация на газ;
 • Непрекъснат автоматизиран контрол върху работата на кондензния модул и други.

Ако търсите оптимално надежден вариант и не те склонни на компромиси то Имергаз са газовите котли, на които да се доверите. Качество на разумна цена – препоръчано от онлайн магазин BalkanEnergy.

Top