Вие сте тук
Начало > Кухня > На кои кухненски мивки да се доверите при оборудване на измивната зона?

На кои кухненски мивки да се доверите при оборудване на измивната зона?

мивки

Кухненските мивки са незаменима част от оборудването на домакинското пространство. Когато ви предстои да вземете под внимание качествата на предлаганите модели то несъмнено ще се обърнете и към конкретна марка, която се е доказала във времето като ефективна, сигурна, с рейтинг, който заслужава потребителския интерес. Добре познати на потребителите са fat мивки. Българският производител няма нужда от представяне, тъй като продуктите, които се изработват в завода са символ на качество, надеждност, сигурност, дълголетие. В днешната тема ще разгледаме всички онези качества, които има з що да бъдат взети под внимание при избирането на изделия с такава значимост за дома.

Материали

Особено внимание успяват да си спечелят моделите fat мивки за кухни с това, че се предлагат в изпълнение от различни материали. Определящо е да се вземе под внимание това, че те наистина са сигурни, практични, удобни и функционални, надеждни и с изключително дълъг експлоатационен период.

При производството на такива умивалници се използват следните типове материали:

 • Полимермрамор. Изключително добро композитно решение, което гарантира много високо ниво на устойчивост. Материала се характеризира с това, че е издръжлив на всякакви въздействия – химични, температурни, механични. Лесно се почиства и предвид гладката си повърхност не задържа замърсяванията;
 • Фатгранит. Супер надежден материал, който се превърна в еталон на мивки с доживотна гаранция за качество. В състава са включени гранит, смоли, пигменти и допълнителни свързващи добавки, които гарантират отличните качества на умивалниците. Те са предпочитани заради невероятната си естетичност, надеждност, функционалност;
 • Граниксит. Също композитен материал, който се характеризира с високото си ниво на устойчивост на УВ лъчи. Практично решение за всеки дом, което се отличава с елегантна визия, здравина и устойчивост.

Разбира се всеки материал се характеризира и със своята стойност. Най-скъпи са мивките fat, изработени от факгранит, а по – бюджетни са тези, които са изработени от граниксит и полимермрамор.

Fat – водещи предимства

кухненски мивки

Има причини да инвестирате в кухненските мивки Fat. Освен, че са изработени от висококачествени материали това, което е важно да споделим за тях е, че са изключително надеждни, безопасни и екологични. Чистотата и хигиената в кухнята е от значение за всяка домакиня, което предполага осигуряването на отлични условия за използване в ежедневието.

Провокиращи вниманието на клиентите е именно антибактериалния защитен слой на, които притежават всички модели мивки от продуктовата гама на българския производител.  Определено си струва да се възползвате от тях предвид наличието на системата от сребърни йони, които се добавят по време на производството. Те осигуряват ефективна и сигурна защита на умивалника независимо от това колко дълго ще го използвате във времето. Системата не е отмива и ви гарантира особен приоритет що се отнася до осигуряването на функционална, комфортна и благоприятно оборудвана кухня според нуждите ви.

Основните предимства, които са характерни за този тип домакински съоръжения се конкретизира с това, че са:

 • С гладка повърхност;
 • Разнообразни и ярки цветове, които не избедняват с времето;
 • Антибактериалната защита не се отмива;
 • Безопасни и екологични са.

Със сигурност, когато търсите ефективно и оптимално качествено решение за своята кухня си струва да се възползвате от този тип опции, които са наистина ефективни, удобни, функционални и сигурни, допринасящи за лекотата при провеждане на всякакви ежедневни дейности.

Качествени характеристики

Споделихме качествата на материалите, които се използват в изработката на Fat кухненските мивки. Това са изделия с невероятен потенциал и способност да ви осигурят спокойствие и отлична хигиена. Освен до тук изложеното тези продукти са предпочитани и предвид това, че:

 • Предлагат се корита с различни форми и размери;
 • Високоустойчиви са на надраскване;
 • Предлагат се в комплект със сифон;
 • Можете да избирате измежду такива за вграждане или бордови;
 • Имате богато разнообразие от цветове;
 • Монтажа им е лесен;
 • Цените са приемливи.

Особен потенциал от възможности и решения се предлагат в търговската мрежа. Осигурете си най-добрата мивка, която би била наистина удобна, практична и функционална спрямо вашите нужди.

Top