Вие сте тук
Начало > Всекидневна > Холната маса – елегантното допълнение на всекидневната

Холната маса – елегантното допълнение на всекидневната

маса

Във всеки дом има стая, която се разпознава от домакините като любима и предпочитана за почивка и събирания. Много често това е холът. Обзавеждането там, като стил и функционалност е добре да допада на всеки един член на семейството, понеже стаята е обща. Съвременните холни маси, ще обогатят излъчването на всекидневната и ще акцентират около къта за събирания и приятелски разговори. Днес се срещат  хора, които пренебрегват този симпатичен и доста практична артикул. Дизайнерите обаче не ви съветват да го правите, защото така общият интериор изглежда недовършен и някак неестетичен.

Масичката за хол и нейната големина

Преди да пристъпим към поръчка е добре да се запознаем с някой основни характеристики на харесания от нас артикул, което ще ни помогне по-лесно да отсеем предложенията. В каталога на ще забележите, че разнообразието е доста голямо. Предлагат се холни масички с различна форма, дизайн и големина. Това многообразие със сигурност ще ви помогне да откриете артикула, който най-добре би се синхронизирал с останалата ви мебелировка. Главно правило в обзавеждането е холната масичка да подхожда като размер на дивана. Тя трябва да бъде около половината от него, но не повече от две трети от дължина му. Много красиво изглеждат атрактивните модели, които са на модулен принцип и частите им влизат една в друга. Така може при необходимост да имате повече място за подредба на почерпка например.

Масички за хол от кои материали ще откриете

Бихте могли да поръчате елемент направен от материал който ви допада, но е по-правилно да се съобразите и с другите мебели в стаята.

холна-маса

Моделите на се изработват от:

  • ПДЧ и MDF – те предлагат доста разнообразни цветови тонове. Достатъчно здрави са и напоследък са предпочитани в направата на много от мебелите;
  • Стъкло – модерен и лек материал, който е и достатъчно устойчив като се има предвид, че обикновено стъклото е закалено. Срещат се масички с много красив принт върху плота;
  • Естествено дърво – то никога не излиза от мода, а високото му качество е неоспоримо. Подобен артикул създава уют и комфорт навсякъде.

Всеки един от изброените материали има своите положителни качества.

Най-доброто правило, което бихте могли да последвате е това – холната масичка leosmebel.bg да отговаря на естетичния ви вкус, но и де бъде в синхрон с интериора на стаята. Който и модел да купите сме сигурни, че това ще бъде най-добрият избор и всекидневната ви само би станала по-интересна и предпочитана.

Top