Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Радиатори за отопление могат да бъдат избрани и онлайн

Радиатори за отопление могат да бъдат избрани и онлайн

радиатори

Какво ли не купуват потребителите онлайн. От спортни обувки до отоплителни уреди и дори моторни превозни средства. Въпрос на нагласа, доверие в търговеца и взимане на крайно решение относно ползите от конкретен продукт са детайлите, които са в основата на направения избор. Дали бихте си купили отоплителни радиатори онлайн? Може би ако намерите търговец с утвърдена репутация, предлагащ изгодни оферти може да поемете този риск. Статистически анализ показва, че около 30 % от домакинствата, на които им предстои да направят такава инвестиция са склонни да приемат това предизвикателство и да се възползват от него.

Основни ползи на виртуалния избор на радиатори

Интереса, който проявяват клиентите към покупката на тела за отопление онлайн е напълно обясним. За да бъдем достатъчно аргументиращи в изложението си ще кажем, че става въпрос за:

Стоманен панелен радиатор
 • Богат избор от продукти с различни технически показатели и визуални особености;
 • Избор между най-изгодните цени, които да удовлетворят клиента;
 • Доставка, съобразена изцяло с изискванията на потребителя;
 • Детайлизиране на информацията, която би била приоритет за взетото крайно решение;
 • Многообразие от производители, от които можете да селектирате този, който предлага най-добрия вариант спрямо нуждите ви.

Ето, че виртуалното пазаруване се оказва изключително стойностно особено, когато се стремим да изберем такива радиатори, които напълно да ни удовлетворят като решение.

Видове радиатори

След като изяснихме основните положителни обстоятелства от това да се използват офертите от виртуални платформи друг съществен момент за клиента е да може да направи анализ на видовете радиатори, които се предлагат в търговската мрежа. Изключително важно е да се вземат под внимание тези аспекти, тъй като всеки вид отоплително тяло си има своята специфика и особености.

Ключови и с доказана производителност и висока ефективност са следните варианти отоплителни тела:

 • Биметални

Много висок клас продукти, които съчетават най-приоритетните свойства на стоманените и алуминиевите радиатори. Те се отличават с неповторимия си дизайн, лекота и висока издръжливост. Определят ги като най-дълголетните видове, които могат буквално да служат на домакинството вечно. За жалост офертите, които се предлагат на българския пазар са доста високи и поради това интереса към тях не е толкова голям;

 • Алуминиеви

Със сигурност и вие предпочитате да си изберете точно тези радиатори онлайн. Не само, че се отличават с изключителните си качества, но определено това, което е характерно за тези тела можем да определим като решение, от което ще останете удовлетворени на 100 %. Леки, антикорозивни, с много добри топло отдаващи свойства и отлични цени. Струва си да инвестирате именно в такива тела;

 • Панелни радиатори

Изработени са от здрава стомана. Цените на тези модели са едни от най-достъпните, а предвид това, че са устойчиви на високо налягане позволява да бъдат използвани за отопление на многоетажни сгради. Елегантни и дискретни панелните радиатори също са предпочитани от клиентите, които търсят бюджетно решение  за подновяване на телата от инсталацията за парно отопление.

На какво да акцентирате при вземане на крайно решение

Въобще не са малко нещата, върху които е важно да се акцентира. Наистина има важни показатели, които имат отношение върху това отоплението на дома да бъде икономично и енергийно ефективно. Точно поради това е препоръчително да се запознаете както с водещите онлайн оферти така и с видовото разнообразие от възможности, на които можете да разчитате.

Ето ги основните аспекти, които биха могли да бъдат особено приоритетни по отношение правилно взетото решение от потребителите:

 • Размер на радиаторите;
 • Мощност на телата;
 • Дизайн, който да се впише  интериора без да изглежда отоплителното тяло като натрапник;
 • Вид, отговарящ на изискванията на системата с оглед на ефективното отопление през зимния сезон;
 • Достъпна оферта, която домакинството може да си позволи.

Няма начин да не успеете да изберете най-добрата за вас възможност, тъй като онлайн предложенията определено са многобройни и изключително адаптивни спрямо вашите потребности и очаквания.

Top