Вие сте тук
Начало > Кухня > Удобни и функционални мивки за кухня от магазин Арена

Удобни и функционални мивки за кухня от магазин Арена

мивка

Качествено и красиво оборудваната кухня има способността да привлече вниманието и интереса на домакините. Не е задължително да сте професионален готвач за ад сготвите нещо вкусно на своите близки, но пък е очевидно, че липсата на добре организирано пространство може да се превърне в сериозна демотивираща причина по-рядко да използвате зоната. Днес ще си говорим за мивките в кухнята, тъй като те са сред основните и задължителни компоненти, които използваме независимо от това дали приготвяме кафе или пък сложен сладкиш, печено месо или друг вид гозба. Наред с ползите от този елемент ще се фокусираме и върху модата, иновациите в производството и усъвършенстването на детайла като средство за подобряване на кухненския интериор. Мебели Арена: За и против модерната кухненска мивка. Ето ви тема за размисъл, която днес един от водещите търговци на оборудване и обзавеждане представят на вниманието на своите клиенти.

ЗА модернизиране на кулинарната зона

Повечето домакини си признават, че не са впечатлени от факта, че трябва по задължение да прекарат известно време в кухнята за да приготвят закуска или пък обяд за семейството. Ясно е, че не всяка една дама обича да готви, но пък онези, за които това се е превърнало в приятно занимание споделят, че причините за тази положителна промяна се е появила именно с проведената ремонтна работа в кухнята.

Подобренията, които са направени със сигурност са в посока модернизиране, а новата мивка от Мебели Арена се оказва действително ефективен метод улесняващ голяма част от ангажиментите.

Двукоритна полимерна гранитна мивка за вграждане

Модернизирането на зоната за готвене в част умивалник или мивка се съсредоточава в няколко аспекта според експертите от Арена:

 • Подмяна на старото алпака корито с модерно от гранит или полимер мрамор;
 • Осезаемо се намалява шума при пускането на водата;
 • Лесно се почистват модерните мивки и не изискват използване на специални препарати;
 • Иновативен дизайн и свежа визия;
 • Оптимално пространство за измиване както на малки така и големи съдове;
 • Възможност за избор на размер, форма и цвят;
 • Антибактериален състав на материала и безопасност за измиване на хранителни продукти.

Усъвършенстването на мивките, които са предназначени за ежедневно натоварване няма как да не ви допадне, тъй като действително тяхната роля е ключова предвид това, че минимум 70 пъти дневно използвате оборудването.

ПРОТИВ модерните кухненски мивки

Въпреки, че са много хората, които са склонни да подменят старите мивки снови заради подобренията и усъвършенстванията по тях то противниците на такъв род модернизации не са малко. Дали защото са традиционалисти или пък поради това, че иновативните модели са една идея по-скъпи, но определено процента на клиентите против новите модерни елементи в кухненското оборудване не са малко. Споделяме с вас причините за нежеланието им да изберат новото и усъвършенствано изделие:

 • Модерните мивки са малко ексцентрични;
 • Скъпи са;
 • Не се адаптират в класическия стил на мебелирането;
 • Прекалено са лъскави и шикозни;
 • Не пасват като размер и форма на интериора.

Всеки си има своите основания за избор на един или друг вариант оборудване. Когато се касае за мивки за кухни обаче наистина е необходимо да се търси не просто най-добрата възможност и алтернатива, а безпрецедентния комфорт и удобство на човека, който най-често ще борави с тези продукти. Именно поради това от Арена представят на своите клиенти богат избор от модели и решения, с които зоната за готвене ще се превърне в приятно и удобно кътче, което в максимална степен да удовлетвори персоналните ви нужди. Днес залагаме на качеството, стандартите и утвърдените класически или модерни тенденции и ви каним в магазин Арена, където ви очакват най-добрите продукти за оборудване на съвременната кухня на отлични цени. Независимо дали сте против или пък предпочитате новаторските идеи то тук ще откриете онова, което ще допринесе за ежедневния ви комфорт.

Top