Вие сте тук
Начало > Кухня > Да придадем вълшебен облик на кухнята

Да придадем вълшебен облик на кухнята

гранитна мивка

Знаете ли каква е приликата между композитните и гранитните мивки? Всъщност всеки запознат ще потвърди, че става въпрос за един и същ продукт. Композитните мивки са известни като гранитни, а причината за това е, е в състава им има 80 % гранитна суровина. Останалите 20 % са смеси, които позволяват увеличаване здравината и стабилността на продукта, което на практика го правят вечен. Ако ви е интересна темата поради това, че ви предстои да направите ремонт на кухнята то сега е времето да се запознаете с темата на днешната ни публикация. Вълшебният свят на композитните мивки – mebeliarena.bg, магазин за качествени и сигурни решения, необходими за модерната кухня.

Предимствата

Всяка домакиня се нужда от мивка. Пазара определено е впечатляващ със своите идеи и предложения. Това, което няма как да остане незабелязано е факта, че композитните са най-разнородни като дизайн, визия, цвят, форми и размери. стандартите при изработка на гранитните продукти, които се използват като корита и умивалници в кухни или бани са много високи. Сигурно не знаете, но в състава им влизат акрилни смоли, които придават хомогенност и плътност на материала. Освен това при много технологии на производство в композита се включват и алуминиеви микрочастици и оцветители, които придават абсолютна иновативност и модернизъм в изработката на такива изделия.

Производството на композитни мивки в съвремието се фокусира върху патентовани технологии от компании, които са посветили работата си на това да осигурят ефективни и висококачествени продукти на своите клиенти. Сред ключовите приоритети са:

мивка
  • Красив външен вид

Няма съмнение, че трудно се сравняват иноксови и гранитни, защото безспорно по-стилните и красиви са именно тези, които са изработени от композитни смеси;

  • Здравина и качество

Когато се говори за гранита като основен материал, включен при изработването на каквито и да било изделия то със сигурност сте наясно, че материала е от издръжливите на високи и ниски температури, надраскване, удар и други механични атаки;

  • Устойчивост на битова химия

Дори цветните мивки не се повлияват от агресивността на химикалите, с които почиствате и дезинфекцирате, защото материала не се повлиява от прилагане на продукти на хлорна или друг тип химична основа;

  • Антибактериални

Благоприятни за човешкото здраве смеси са създадени така, че не само да са здравословни, но и да отблъскват бактериите и микроорганизмите, които имат способността да се наслоят по повърхностите.

Няма спор, че това са вълшебни продукти, които домакините обожават, тъй като не изискват почти никакви усилия за почистване и поддръжка.

Mebeliarena с предложения за естетичен облик на кухнята ви

Сигурност и надеждност при експлоатация – това ви осигурява като продуктова гама онлайн магазин mebeliarena.bg.  Със сигурност вече сте се уверили, че наистина няма по-функционален и практичен кухненски атрибут от композитната мивка, но за да бъде зоната за готвене и уникално красива то от mebeliarena.bg представят широк спектър от продукти, с които напълно ще можете да си гарантирате безпрецедентен феноменален интериор.

Вълшебни наситени цветове, форми с невероятна адаптивност, антибактериална защита и какво ли още не ще получите с избора на гранитна мивка. Не подлагайте на компромис оборудването на зоната, тъй като действително смисъла от детайлното и взискателно избиране на всеки елемент идва да покаже, че за вас като основен потребител и ползвател на кухнята не е без значение по какъв начин ще организирате пространството. А композитните мивки безспорно са:

  • Надеждни и сигурни;
  • В дългосрочни експлоатационни показатели;
  • Лесни за вграждане в съвременен интериор;
  • Благоприятни и удобни за ежедневна употреба.

С mebeliarena.bg можете да се потопите във вълшебния свят на удивителни новаторски идеи за елементи, които заемат основна роля в оборудването и обзавеждането на кухнята.

Top