Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Инструменти за Ремонт > Защо за строителите от София е приемливо да наемат машини Бобкат

Защо за строителите от София е приемливо да наемат машини Бобкат

машини

Строителните работи не биха били възможни, ако големи компании от бранша не разчитат на специализирана техника. Една от водещите марки, които се ползват с изключително висок рейтинг у нас е американската Bobcat. Над 60 години опит в производството на мини трактори както и товарачи, които винаги намират приложение в строително – ремонтните работи при всеки обект са достатъчен повод и строителните предприемачи у нас да разчитат на такива удобни, сигурни и здрави решения. Само се загледайте по строителните площадки, които никнат като гъби в София. Почти всяка втора техника, която прави изкопи и натоварва земните маси на транспортните средства е именно Bobcat. За да се оборудват обаче инвеститорите с надеждната техника, която да се ползва от строителите при изграждането на сгради и съоръжения не винаги е свързана с покупка. Предвид високите цени на тези машини излиза по-изгодно да се приложи услугата бобкат под наем София.

Предложения за наем на Бобокат

В София има много компании, които са вносители на тези видове специализирани машини и техника за строителството. Това са фирми, които предлагат изкопни дейности, товаро-разтоварни работи както и отдаване на техника под наем. В зависимост от типа на даден обект, който изпълнявате в София са възможни изкопни работи, които не са в толкова големи мащаби. В такива случаи не е нужно да се инвестират хиляди левове в покупка на съответния мини багер бобкат. По изгодно би било да се вземе машината под наем.

Американската компания предлага на клиентите си иновативни решения за строителството:

  • Мини багери;
  • Телескопични товарачи;
  • Чели товарачи и много други.

Да инвестираш в Bobcat е предимство, но при сериозно натоварване на машината така, че възвращаемостта да е оптимално бърза. Много предприемачи, които разполагат с такива машини логично ги отдават под наем. Така не само винаги могат да разчитат на високата производителност на американските помощници, но в същото време оптимално натоварват товарачите и мини багерите така, че да могат да повишат ръста на продуктивност от направената инвестиция.

Отдаване под наем на Bobcat

В София има хиляди фирми и бригади, които са ангажирани в строителството, поддръжката на инфраструктура, изграждане а пътища и т.нат. не винаги тези фирми са в състояние да поддържат такъв огромен ресурс от машини и съоръжения. Наемането на професионална техника Бобкат се оказва разумен вариант за това да се постигнат съответните изкопни, товаро-разтоварни и други мероприятия без това да генерира излишни инвестиции от страна на съответната бригада. Честата практика показва, че масово фирмите ползват под наем мини тракторчета и товарачи, тъй като първоначалната инвестиция в такива в случаи на неефективна натовареност се оказва нерентабилна.

челен товарач

Челните товарачи са изключително ползвани при всякакви обекти в София. Компаниите, които предлагат под наем такъв вид машини отчитат ръст на търсенето на такива наеми. Основните дейности, за които реално се ползват тези товарачи са:

  • Товарене на земни маси от изкопни дейности;
  • Заравняване на терени;
  • Пренасяне на земни маси до транспортното средство, което ще извозва товара;
  • Транспортиране на малки и големи отломки от съборени строителни обекти и други.

Със сигурност идеята от употребата на такива челни товарачи има своето предназначение. Те са високоефективни и производителни, компактни и осигуряващи на строителния бранш нужната подготовка за всякакви видове изкопни и товарни дейности.

Качеството на строителната техника Бобкат няма нужда от представяне, защото компанията от години е сред водещите производители на надеждна, качествена и здрава техника. За ежедневно натоварване, независимо от интензитета на работата е напълно естествено да се наемат машини, които да осигурят изпълнение на съответното изкопно мероприятие. Цените на наемите на бобкат не са високи и варират в зависимост от работните часове на машината, тъй като високата производителност е рентабилно и правилно решение за всеки бизнес.

Top