Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Нови Мебелни Фирми > Офис столовете, които си струва да притежавате

Офис столовете, които си струва да притежавате

офис стол

Търсенето на подходящ офис стол може да премине през редица въпроси и търсените отговори не винаги да се окажат задоволителни. Онова, което всеки трябва да знае е това, че под понятието офис стол се крият не малко модификации, чиито качества и технически характеристики имот отношение върху това как ще се чувствате по време на използването на продукта. Когато настъпи момента на истината наистина е решаващо да се запознаете с основните видове офис столове както  и с техните предимства, а също и недостатъци. Имайки предвид, че тези мебели се използват с различен интензитет на натоварване е от значение на кой от вариантите ще спрете крайния си избор. в следващите редове ще представим по-добрите и доказани като функционалност решения както и детайлите, които ги правят функционални и практични спрямо индивидуалните ви потребности.

Видове офис столове

Офис столове, които ще откриете на пазара са широкоспектърни решения, които по принцип се използват като работни мебели и натоварването им е поне 40 часа седмично. Ролята им е решаваща за постигане на високо ниво на работоспособност, удобство и запазване на здравословното състояние на тялото. Едни от най-популярните столове, които днес можете да си купите онлайн или от офлайн магазин са:

 • Работни столове.

Вариантите тук са наистина многобройни. В зависимост от това какъв е дизайна, колко сте готови да инвестирате и какви са очакванията ви от продукта в тази категория продукти разполагате с богат избор. наричат ги стандартни решения, тъй като една добра алтернатива, която да осигури спокойствие и удобство по време на работа. Това са столовете, които се ползват от масовите служители, а освен това са приемлив вариант и за домашни условия;

 • Президентски столове.

Определят се като висок клас работни столове с изискан и уникален дизайн . Освен впечатляващи като визия тези столове са изключително грижовни и като усещане. Ако искате да изпъкнете като ръководител и да се знае „кой кара влака“ и взима важните решения то е ясно, че стола е един от тези показатели;

 • Гейминг столове.

Акцента при тези столове е в това да се гарантира пълен комфорт на тялото. Геймърите са категория хора, които прекарват доста време пред екрана на компютъра, а това безспорно и проблем за опорно-двигателната система. мекота, ергономичност, пълна опора на рисковите зони като гръб, врат, седалище получавате с избора на такъв стол;

 • Детски столове.

Оборудването на детската стая с бюро изисква и стол. Ергономичността при тези продукти е гарантирана. Столовете са съобразени с това, че децата ще ги използват за подготовката на своите уроци, което ги прави изключително надеждни, сигурни и стабилни;

 • Посетителски столове.

Това са столовете в офиса, които се ползват кратко. Посетителите и клиентите ви не се задържат толкова, че да се търси кой знае какъв комфорт, но въпреки това тези столове дават удобството, което е необходимо без значение дали човека ще използва стола 5 или 20 минути.

 След анализа на масовите видове столове, които си заслужава всеки да притежава съобразно своите нужди ще проследим и качествата, върху които се налага да акцентирате с цел да се намери идеалното решение, от което тялото ви да бъде удовлетворено.

Адаптираща се към интериора визия

Ще се изненадате какъв богат избор ще откриете при търсенето и на вашия офис стол. Цветове, материали, багри, форма на облегалката и седалката – наистина никак не са малко нещата, които могат да ви впечатлят от визуална гледна точка. Когато се избира офис стол е добре а се съсредоточите върху модел, който:

офис обзавеждане
 • Е съобразен като размери с наличното работно пространство;
 • Цветово си пасва с боята на стените както и останалите мебели в помещението;
 • Да заеме своята позиция така, че все едно винаги е бил част от интериора и го допълва по най-елегантния начин;
 • Дизайна да е съобразен с основните форми, които присъстват в работния кът.

Това са тънкости, които често се пропускат и така се губи ефекта от добре завършения интериор.

Функционалност

Функциите при офис столовете са повече от феноменални. За да създадете своето удобство по време на работа или за да играете с часове онлайн в гейминг турнири е решаващо да се акцентира на основни функции, които стола следва да притежава. А ето ги и тях:

 • Лекота и подвижност на стола. Разбира се, че всеки офис стол трябва да има колеца. Нали това го отличава от всички останали модели като трапезни, бар столове и т.нат. наличието на колеца върху които е поставена конструкцията на стола позволява с лекота да се предвижвате в обсега на работната зона и да стигате до документи и канцеларски материали, от които се нуждаете за извършването на своята дейност;
 • Регулиране на основните компонентни на стола. Облегалка, седалка, подлакътници, височина на стола – всичко това се наглася лесно ако стола разполага с правилните механизми. много важен е момента, в който при сядане имате възможност така да настроите тази мебел, че тя да приема формата на тялото ви и да се превърне в един обгръщащ и придържащ елемент, грижещ се за физическото ви състояние и спокойствие;
 • Материи. Това, което тялото ни докосва е тапицерията на стола. Не подценявайте този съществен елемент, защото наред с останалите функции тук не само се търси усещане за удобство и комфорт, но и лекота за поддръжка. Не бихте желали стола ви да е предразположен към натрупване на прах и замърсявания. Все пак това е вашето работно място, което да изглежда стабилно, стилно и винаги в хигиенни норми.

Ами цената

Със сигурност ценовото разнообразие също би оказало влияние върху крайното ви решение. ето как изглежда ценовата таблица на най-масово предлаганите столове на пазара:

Модел офис стол Цени
Работни столове От 49 до 149 лв.
Президентски столове От 99 до 999 лв.
Гейминг столове От 199 до 1999 лв.
Посетителски столове 0т 9 до 89 лв.

Цените са примерни, но пък можете да се ориентирате кои от моделите са достъпни и за кои ще трябва да инвестирате повечко средства.

Ако вземете предвид до тук изброените важни специфики то определено офис столовете ще се превърнат във вашия пристан, повишаващ работоспособността.

Top